Wednesday, April 23, 2008

What To Buy

Hepy Mothers Day is on 20 May and i dont know wat to buy.Selalunye bagi aku yg belom berkerjaya neh for sure aku akan kongsi2 dgn kak rai kan.So xtau nak beli ape lagi for mummy terchenta,kalo dah kongsi kak rai sure ada limit price nyeeee....nak plan dululah~pucca_love_17mummy org nyew sgt cerewet dan kene pk baik2 apa yg nak dibeli pucca_love_04

And on 20 July is Azri's birthday pulok.Lagilah aku xtau nak beli haper~i really2 dunnow ape nak beli untuk die.1st thing coz i dont think i know him dat much coz kitorang neh kan long distance relationship~so barang2 die sume xsempat saya nak siasatmrgreen2nd thing coz i dunnow ape die nak~leh x tanye je die teros ape die nak..tapi bagi limit pricelah untuk die.nenenene~

Ini ape yang terpk..tapi sebelum kasik die baik beli untuk diri sendiri kan~yibba~

P/S:Yang pasti aku yang bakal pokai~pucca_love_16

6 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

NTAH pape la ko,yana.. hahah~ nk beli kt die tp ko nk jugak.. hampeh tol.. hahah

YanaSaja said...

itu berangan jer namenyerrr..kalau dah mesken sangat aku kasik tshirt jer cam biaser..heheheh

tiQsZiE HangSwa said...

hahha
banyak la duit ko nak bli sony tu
koman2 300 kena ader dalam tangan

Siti Faridzah Lokman said...

waaah~kenape aku x dapat adiah bupday mcm tuh???kalo ko bagi azri sony tuh, nnt bupday aku taon dpn aku pon nak sony begitu ~ aku kan kekasih ko jugak.. :P

YanaSaja said...

SONY TUH UTK AKU LAAAAAAAAAAAAHHHHH~
Azri dapat tshirt jewwwww....uhhhhuuuuuuuu

nnurintan said...

bday aku 22julai so ko kena belikan adiah utk aku gak alang2 azri 20julai kan??

azri tu azri iskandarkan??

alif albakri???

azli arifin??

eh azli arifin tu abg yayi la..

muahahahhaha