Friday, April 18, 2008

Congkak yang Bongkak

Semalam kami telah menonton filem CONGKAK di TGV OU.Sebelum itu aku nak bgtahu yang aku terjumpa dengan ABU,dia bersama kekasih die
pucca_love_16sedeh bangat.

By the way,about CONGKAK,filem ini sangatlah OVER die punye sound effect!!Makk aih!!Benchilah!!Saket jantung aku!!!Aku dah meraung2 nak balikkkk,nak balikkkk!!!hehehe.Tapi congkak ini memanglah menakutkan lah yerk~

Pelakon2 sume memang bagus! i give 4 stars kerna lakonan mereka yang sangat bagus!Budak itu sangat hebat berlakon n hantu pun hebat
biggrinNanu pun sangat HEBAT!!Storyline filem ini bagus, type of horror film yang menepati segala aspek.Congratz to Ahmad Idham dan Pierre Andre.

Yang pasti saya suke CONGKAK~sile pergi ke site ini untuk review congkak kami semalam....
mrgreen

4 comments:

Siti Faridzah Lokman said...

ches~kalo x ceritw pasal abu x boleh ker?? hahah.. yana jelesh

tiQsZiE HangSwa said...

aderker anta link ke blog aku hahaha
review la sangat

YanaSaja said...

hehehe..ko kan pengkritik filem tiq.
hancur hatiku melihat abu..huwarghhhhh

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

gagagagaga.. x sia2 aku hasut n rasuk korang g tgk congkak yg mencongak2 tuh.. hehe