Wednesday, July 14, 2010

Si Tembam Kematian Laki

Okeh minggu ni stress sudah bekurangan. Lega lah siket. Stress adalah tidak bagus ye kerana boleh menyebabkan kepada pertumbuhan jerawat. Dgr tuh anak-anak, ini Dr Ranjit Subang Jaya yg bgtau :D

Oleh kerana sekarang sudah dapat kolej and tingkat yg paling tinggi lagi dan tiada lif okeh jadik saya semakin gigih turun naik tangga. Ish xleh komen bnyk nanti tak dapat kolej baru tau.

Dahlah baru pas kene reject jadi setiap kali nak ngadu kaki sakit naek tangga mesti mcm terpinga-pinga. Ish nak btau kat someone spesel gak tapi apa kan daya. Booooo kepada diri sendiri. Jadik ibu di kampung halamanlah yg jadik mangsa rengekan anak yg mengade2 dan selalu buat masalah ini. Hanya mak jelah accept anak dia ni. Org len taknak accept xpedulikkkk.

Pas kena tinggal ni aktiviti makan mmg bergerak aktif. Asal lapa je makan. Asal marah dgn stress je makan. Pastuh xda sape nak halang. Lagilah mengunyah tak henti-henti. Paling kuat pon org dok kate 'Weh da gemok ar', 'Oit bontot besar' ataupun 'Muka tuh da tembam'. Tapi seriouslyyyyyyy xberapa kesaaah pon org nak kate ape dah. Makan itu penting. Kalau xmakan nanti sedeh :( Tapi sbnrnya perut ni selalu je lapar beria-ia tanpa sebab. Apehal ntaaaaaah.

Oh nak tau tak dekat fac saya ada adek Ashraf Muslim :D Setiap kali nampak si hensem mesti nak pura-pura ayu je jalan mcm supermodel. Takpun mulalah nak tersipu-sipu. Ntah pape ntah jadik perempuan kan. So mintak-mintaklah adek ashraf muslim nampak si tembam ni. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~
Makan FREE mmg sedap :)





p/s: End of July ni ada benda besh :D

5 comments:

nn said...

kat fac saya ada klon Que Haidar. OMG dah lah minat gila Que. hahha

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

ape yg best sgt adek die tu? huhu.

and ape yg best end of july neh? mtv worldstage? kwn aku menang tiket n ajak aku pegi tp aku reject. hahaha. apesal aku nk kne pegi. bkn ade sape2 pn. hahaha

Lyana said...

nn: hahaha ni pon same je.padahal bukan adek ashraf muslim tapi sbb muka dia sama anggap je dia adek ashraf muslim :D pastuh keje g kelas nak melawa terlebeh :P

dila: adek dia aku xkenaaaal pon. ni muka sebijik ashraf muslim so aku saje je panggil adek ashraf muslim.muahahahah. weh jom ar g mtv worldstage!!!!!!!!!!!!!!!!! ada wondergirlssssss!!!! katy peryy!!!!

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

siot. mati2 aku igt adek die btol2.

ah. malas aku. bkn ade balak aku pn kt situ. wakakakaka. ape brg lyn katy perry. hahahaha

Arik Yusof said...

adik ashraf muslim yeeeee..hahaha