Monday, July 12, 2010

Minggu Stress Jatuh Kepada...........

Yes i am freaking fat now.
Bukan kau yg belikan nasi aku so senyap ok!


I want to type a very long post but as usual i stop halfway. Becoz i am tired and i dont think i want to write or talk bout it anymore. Muka da bengkak nanges2. So tak perlulah repeat agaaaain. Kalau ada list utk top 10 minggu stress. Mmg dari 5-11 July adalah minggu stress yg paaaaaling top the list! *clap clap*!!!!

Pasai apa?

1) Benci umah sewa takda line
2) Benci xdpt kolej

3) Benci bergado dgn kawan baek

4) Benci kena breakup sbb dia ada perempuan len



Perfect kan minggu itu? :)


So saya berjaya settle tapi with lots of ways which i would never ever mention

1) Berjaya keluar dari umah sewa (Walaupun berambus mcm itu saja)
2) Berjaya dpt kolej (Walaupun kena humiliate depan public)

3) Status Unknown

4) Moga-moga kapal terbang dia terhempas bersama teman baru ketika pulang ke Malaysia



Saya consider Tuhan sedang menguji sejauh mana kekuatan iman saya. Yeah masih kuat iman ini, xda buat aksi2 nak bunuh diri sendiri or bunuh anak org ke ape. Takde2! Cuma aksi berbelanja saja :) Its ok, anggplah ini treat kepada diri sendiri kerana mampu go thru minggu stress tanpa ada cedera parah :D

Oh so comel 1

Oh so comel 2

Mahukan dress ini??? Maaaaffff dahhh habisss! Muahahahaha semua da dibolot oleh saya di Jezmine. I am lucky :D




p/s: I am available now. Segeralah masuk meminang.

3 comments:

nn said...

break up pasal dia ada perempuan lain?

benci dia. huhu

lilypark said...

apekah?

ko da tak dok umah sewa??

dah dok kolej??

kolej mane??

Lyana said...

nn: yep jom benci dia bersame2 :(

ayed: da tak dok dah :) kolej lame gak tapi blok len.blok ni xda lif :( ko pon mesti benci je kalau nak naek sini.huhuhu