Friday, February 19, 2010

It's Not About The Trip but It's About With Whom U Went With~

Before mid term break, i went to Melaka trip with my classmates.Bukan saja pegi hu ha hu ha but with an assignment purpose lah of coz kan. It was fun, da lame xpegi rombongan cik kiah ok. Tapi kali ni bukan rombongan cik kiah tapi rombongan Puan Parween with her 17 loud students. Yes kami mmg sgt bising dalam bus. We kept on singing out lungs out from 70's song until to Lady Gaga's Bad Romance! Hahahaha

Arriving melaka, i da janji dgn my very besh male buddy, Cad yg everyone tot is my bf!! Penat kot aku asik ulang cakap bukan bf aku!!! Well cad,everytime aku dtg melaka ko kene jadik bf lah ok!!! Bile smpi melaka, i was super excited but to tell u the truth to me pegi melaka tuh mcm pegi jalan2 ke pasar jer sbb johor dgn melaka super dekat kot!!! And everytime nak shopping mmg my family suke turun melaka plus my sedara mara mmg stok dok melaka so every raya kalau tak pegi melaka xsah, so i pon xpaham wats d point i excited beria2 mcm xpenah pegi melaka. But i guess its because im wif my classmates so mmg super duper jakun!

First we went to Stadhuys then to all the museums yg wujud kat melaka. I think kitorang byk begambar then doing works. Well wat to do, im very hyper~ Besides i xsabar nak jumpe cad!!! Hahahaha. Cad adalah my official tourist guide! Dia belanje i naek beca ok!!!! Dia belanje my friends too!!! He's like the type of very perfect male buddy!! Even tho dia da mcm Garfield! Its oklah cad since aku pon da mcm bulan kot! Ngehh ngehhh
!Garfield and Full Moon!

Then next we went to makan asam pedas ikan pari at quayside before naek river cruise!! river cruise ni i mmg xpenah naek pon. Sbb trust me sape2 org melaka mmg xkan peduli dgn ape yg ada kat melaka, selalu yg beria2 ni tourist jer. So this time i dtg as tourist lah kan jadik mmg sgt excited naek river cruise~ I feeling mcm titanic pon adeeeee~hehehehe. Sebelum naek cruise i dan lisa and nana hilang kawalan diri begambar mcm saiko. Kitorang naek A'famosa smpi atas tauuuuuuuu!!!!
Hobi saya melompat ketika senang hati


Sila lihat pict lisa yg dibawah kanan sekali,
persis seorang ANTM(AMERICA'S NEXT TOP MODEL)


Sila lihat si lisa yg berkaca mata hitam, persis seorang Yuna pula.
Garfield dan Full Moon beraksi pula di bawah


Hahaha ni tgh shoot cover album band indon


Okeh It's Not About The Trip but It's About With Whom U Went With~ Part 2 malam sket yer~

8 comments:

ESR said...

err..kenape korang ade trip time belajar? (dalam nada jeles)

yanasaja said...

masscommers kan suke berjalan memfofularkan diri sajork~hoho

FaBuL0us HazY MesSy LiFe said...

cad bulat gila siot..bukan tang pewot aje dah..ngn muka2 pon cam kembung..ko x tny ke petua cad 2 mkn pe..tp sgt jelesh dpt jmpa cad..
hahha

yanasaja said...

cad mmg tak sedor diri da bolat.nanti kite backpacking ke melaka.cad suro tido umah dia.malam2 kite g pantai dan bercanda~terbaek ahhhh...

pijapepijat said...

homaigod!
cad kah ittew??
gile cabiiii!

!Nt4N said...

1- apsal spek itam ko pakai tu tangkai kat luar tudung??bukan ke sepatutnya terselit celah telinga dlm tudung??

2- hentikan melompat ketika bergambar kerana pehamu kelihatan lebih besar dari muka..x sesuai kalo pakai seluar ketat a.k.a skinny jin..

3- sungai yg river cruise lalu tu busuk la..da la biawak komodo bersepah2..ko tanya akak aku bape ratus kali dia naik benda tu bila ada kazen2 yg lepak uma dia??

yanasaja said...

1) kalau aku pakai spek masuk dalam tudung nanti muka jadik mcm kodok so letak je kat luar yg penting tudung maseh kelihatan tegak.

2) ye aku sedar akan kebesaran peha ini :(

3)mmg bnyk biawak komodo dan ada bau busuk dan panas dan macam macam lagi.hahahaha

lilypark said...

weh baru bc belog ko... en cad sangat bulat laaaaaaa....rindunyeee