Wednesday, February 10, 2010

Bila Yana Berangan.......Tepuk Tangan



I mengalami masalah suka nak ape org ada.

No no no,bukan mcm org ada boobps besar i pon nak. I xnak pon. Kalau tetibe besok bangun tido da besar, i Alhamdulillah jer~


I merangkak-rangkak last wik kat sorg blogger yg amat feyhhh-mous which is Perempuan Jomblo. Dia da beranak kan tau kan. And the baby is so damn comei i cakap sama lu!!!


I NAK BABY! PLISH!

Then tadi i merangkak pulak dekat lagi sorang blogger yg amat i suka SueAnnaJoe. Dia pon da beranaaaakkkkk. And the baby is needless to say mmg sgt comei,bibir mcm terketap2 merah.Ahhhhh Gilaaaaa dah ni!

I NAK BABY! PLISHHHHHHHH!!!


Pastuh pastuh i pegi merangkak lagi ke belog FadManaf, photographer yg sape xkenal mmg korang xbesh.Okehlah kalau korang xkenal pon xpelah...Hahaha...Then jumpe latest post pasal owner Wondermilk cupcake da kawen and the wedding is filled with cupcakes. I should get the invitation lah coz i can help the guests to finish the cuppycakey~But but then tetibe rase nak kawennnnnnnnnnnnnn.Sbb wedding dia cm sgt sempoi dan beshhhhh..Sila lihat baju pengantin dan bridesmaid diaaaaaaaa.So rare!!!!!! Pakai jubah tauuuuuuuuuuuuuu. Mcm Rizalman punya jubah from butik Puteh plak~
saya suka dan saya mau.

I NAK KAWEN N PAKAI BAJU KAWEN YG RARE GAK PLISH!!!!!!!!!



Okeh i da habes berangan. I da siapkan esemen yg wajib disiapkan. So i nak layan korean utk berangan for laki hensem plak~





p/s: Hubby owner wondermilk itu comel kan. Ohhh i wish~

3 comments:

pijapepijat said...

nk beby g wt anak lorr..
tp kene kawen dulu..
dan jgn lupe,
sile jmpt aku..
PEACE!c:

Atuk said...

Kenapa awak ni...nak baby ambiklah baby Imran pd kak Intan tu.

yanasaja said...

pija: hahah aku xnak wat2 baby, bagi baby kat aku,then aku jaga seminggu.kalau kuat nanges aku pulang balek.hahahaha

mak e: hahaha saje2 je mak e.nama pon berangan.