Saturday, February 6, 2010

8am is early on Saturday!!!

I xbalek minggu ni.Kenape xbalek?Sbb bnyk sgt assignments and if i balek i akan mengulor je makan tido makan tido di umah akak-akak i. So i decide nak stay kat kolej.Rupe2nya i still mengulor gak bile kat kolej.Haihhhh.I need to overcome by sleeping habit.Semalam i terbangun bila tetibe bunyi guruh kuat gila! Seyes kuat weh,then i cepat2 tutup langsir dan sambung tido.Gile terok kan~

Skg ni sabtu,i bangun awal.Sbb i nak g kedai komputer sbb printer i ngade2 buat hal then nak pegi breakfast dgn wan.WAN JANJI KOL 9pg.Sekarang dah 9.48!Nak marah xboleh sbb nanti dia xnak anta lagi pulak.Sabar jelah kan~I need my own car.Bilalah nak jadik kaya ni.

Tengah hari ni nak g library. Terkejut x?Maybe org igt i da giler sbb g library weekend2 ni, tapi nak wat cemane library kat uitm shah alam ni besh nak mati kot.So kene g hari2.Ha ha ha,xdalah i kan da kate ada assignment bnyak,kenelah pegi library! Then nak kene siapkan by Sunday gak assignment tuh. I xnak buang2 mase since assignment len pun da bertimpa-timpa.

Malam ni nak g FSPU plak sbb wan ada perform time archi fest.Tetibe mcm xda mood nak pegi.Ni sume salah wan sbb xagkt tepon!!!

SAYA DA LAPAR LAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MANE WANNNNNNNN NIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

emmetRaxor said...

study rerajin ya cik director..
seronok kan dapat melanjutkan pelajran??
hehehe..
jumpa lagi..

yanasaja said...

amet: seronok jugalah tapi sini panassss...jomlah kite jumpe2 :)

hallyssa azmi said...

rajinnya yana kawanku ini buat esemen, pg library. kagum ah!
=) hhehe