Tuesday, December 29, 2009

Gila Ahhhh

Setelah baca belog macham iz punye bahawa dia nak daftar uitm besok baru aku sedar......




AKU PON DA NAK SAMBUNG BELAJAR LAH WEHHHHH




Gilalah minggu depan hari senin aku da nak kene g daftar.
Gilalah minggu depan hari senin da kene berkumpul daftar dgn pelbagai jenis makhluk Tuhan.
Gilalah minggu depan da bole cuci mata sunggoh2.
Gilalah minggu depan da xbole nak tgk tv.
Gilalah minggu depan da xda nak bangun kol 11 ke 12 lagi dah.
Gilalah minggu depan da xboleh tgk muka mak dan abah.Ni mmg gila.


Okeh yana ko xyah nak serabut ok,selama ni yg ko pergi belajar kat Perlis tuh amende?Ni takat Shah Alam nak kememeh plak.Iskk tuhlah sape suro keje terkangkang 7bulan kat umah.Dah nak terkemek2 sedeh plak bile nak berpisah dgn ibubapa terchenta.


DAN YG PALING AKU PASTI SEKALI IALAH!

Rupa2nya baju aku xda banyak mane pon yg aku nak angkut.
Rupa2nya aku xkemas satu hape pon barang lagi.
Rupa2nya aku xda selipar lagi weh.
Rupa2nya Dragonball ada 7biji semuanya.Haha.
Rupa2nya xbnyk pon barang nak bawak.Eh maybe mcm bnyk buku2.



DAN YG PALING AKU PASTI SEKALI JUGAK IALAH!

Banyak gila babeng barang aku xsettle lagi spt:
printer punya chord ilang nak kene beli baru,selipar jamban xda,selipar jenjalan pun xda lagi,beg ke kelas yg dibeli melalui jezmine belom bayar lagi,gmbr passport yg amek 2x xdiamek kat kedai lagi,borang2 ntah mane letak ntah,ink utk printer xcarik lagi,compact aku yg da pecah xganti lagi,toner dgn pencuci muka xbeli lagi,baju kurung utk pakai masa registration xbeli lagi(gedik gila nak beli baru),drama korea utk bekalan di SA xabes donlod lagi,laptop xformat lagi(ni maybe malas),baldi ke hape xkumpul siap2 lagi.




HOIH BANYAKLAH KALO NAK LIST NI!!



Perangai mcm malas gila okeh nak g sambung belajar.Haih kan besh leh jadik bini no.5 Bung Mokhtar,xyah nak sebuk2 aku g belajar,kerja aku produce anak je kan bang Bung.Hahahaha.Geli nak muntahhh darah!





okthxbai nak pegi sambung tgk drama korea.hahah



p/s: baju g kelas aku order kat sini xsampai2 lagi.Gile lah weh gilaaaaa!!!!

6 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

otak ko dragon ball ader 7 bijik sumenye.. bkn 70 ke?? wakakakaka~

p/s: serve u right. aku suruh kemas awal2 ko xnk.. kn da gelabah. ^^

yanasaja said...

dila: ko mane tgk dragonball!! ada 7bijik jerr okehhh.

eh aku bangun awal semate2 nak kemas besunggoh2 hari ni.skg da siap kemas.tahniah kepada yanasaja

pijapepijat said...

wahahahaha..
aku pown xbaya yuran lg..
ape pown xkemas lg..
ape nak jadik??
then aku leh rase gigil2 nak suk uitm plak..
padahal dulu g perlis sebtg kare aje
xde kwn n sedare mare..
buleh lak survive kan??
huhuhu..wat a feeling lah!

yanasaja said...

pepijat: yuran aku da bayar,kemas je lambat,tapi berjaya jugak kemas satu hari.tahniah kepada diri sendiri.

ain said...

akak donload drama korea kak mane ek?

yanasaja said...

ain: sile donlod sume drama korean di silentregrets.com.the besh download service ever!