Monday, December 28, 2009

Dont EVER Cross The Line

There's an invisible line in everyone own life that no one can cross.

Coz if u cross it,then get ready jerlah for the consequences ok!

Lately ni i guess i da mention several time kot yg i almost alami gangguan tekanan mental sbb ramai sgt org cross the line yg i da gariskan pekat2 dalam hidup i!

Kawan2 yg mcm hampeh backstabber,tikam jantung aku dalam2 smpi berape kali aku xleh benapas memikirkan tikaman ni sume.But then,FAMILY mmg sentiasa berjaya menghidupkan kembali semangat yg da almost luntur ni.Smpi aku da pk,if no one wants to be friend wif me bia aku bergerak secara solo jer. NO MORE BFF!


But then bila garisan tuh da dilukis balek dan semangat pon da kental,tetiba ada jugak 'org2 tua' yg xsedar diri yg tetap mahu padam garisan itu!


U talk about my family like we dont have any relation to u,u talk about my father like he's not your own child,but it really pissed me off when my mom cry over this matter.FREAKING UPSET OK!! THIS IS OUR FAMILY,OUTSIDERS ARE NOT ALLOWED! WE DONT LIVE IN THIS VIVID WORLD BY YOUR RULES,WE DONT EVEN GIVE A DAMN CARE ABOUT YOUR THOUGHTS! Yes, we are not millionaires and unluckily we dont inherit the cleverness to study oversea but one thing for sure WE ARE THE 1ST PERSON DAT WHO WILL BE BY YOUR SIDE WHEN YOU'RE ABOUT TO DIE!


SO LISTEN GOOD OK!



DONT EVER CROSS THE LINE AGAIN,OR ELSE WE WONT HESITATE TO ACT FREAKING KURANG AJAR TO U.






okthxbai :)





SAYA SANGAT RINDU ARWAH ATOK PEAH SAYA.
DIA SAYANG KAMI SAMA JER.

WALAUPUN SAYA BELAJAR XPANDAI.DIA TETAP SAYANG SAYA. :(





p/s: sory,hari ni bangun pagi dalam keadaan kepala terkehel,so haruslah EMOSHIT

p/p/s: i diajar utk speak my own mind and pertahankan family dan diri sendiri,to me family comes 1st.so i xakan layan org yg kurang ajar dgn family i.sbb yg i tau bila i mati family yg ada di sisi i bukan u all.

8 comments:

Si Anggerik said...

atuk peah best. siap smoking d usia senja. siap suh kitorg beli kan rokok dier. siap kasik duit banjerh yg byk. siap selalu banjerh beli aiskrim. siap selalu jahitkan baju kurung. gaun pon. selimut pon. saya sayang atuk peah.

Bainun Waheeda said...

saba syg..

lap chiu

yanasaja said...

kak rai: yes atok peah bagi duit suro aku belikan rokok.comel gilaaa!

ben: hehehe mmg saba dah.saje je buat curahan.lap chiu 2~

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...
This comment has been removed by the author.
:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

i love you babe~~~
just live your life to the fullest and ignore those annoying ppl~

missbby said...

aku pun sayang jugak arwah atuk peah..tetiba rasa cam nak nangis lak..tetiba aku rasa ada entry yang saling berkaitan antara aku, mak dan kau..huhuhuh..adakah kebetulan?

yanasaja said...

dila: yer ignore adalah terbaek.

dila: entry ni xberkaitan dgn yg hidup dan mati.hahaha.

be~bored said...

oh yana.sy lambat comment.sebuk giler.haha.

ok miss lyanabersahaja :P

i rather be a daughter of normal ones than those smart n millionaires' daughters.seriously.

dunia ini hanya sementara okay.
let us pray that the best will come.the truth will reveal.

keep on praying :)