Monday, November 2, 2009

Suffering Inside

Tadi i da post latest new post. Tapi xsampai 5min pon da delete balek. Maybe sbb i rase sangat spoil bile baca balek. Macam terlalu private utk dikongsi di sini dan jadik tatapan UMUM.

Jadik i nak buat kesimpulan jer dari post yg telah di'delete'.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Thanx to my dear 'mongkey' yg fill up my day with your jokes. Seriously u help me a lot. And i xpercaya yg u betul2 beri signifikasi yg besar dalam hidup i. Buat masa inilah yer. Incoming i dunno yet sbb i dont plan anything. Nanti i da bosan dgn u mcm mane pulak yer.

I need a holiday. Dear god please help me, rase nak tercekik sejak akhir2 ni. Talking is overrated now.Setiap kali i make an effort to clear things up,mesti i rase mcm org bodoh sbb xdilayan.Kalau i nak mintak nasihat i siap da boleh da tau apebenda yg akan dicakap.Sebab dari sejak zaman kakak pertama mmg gayanya tetap sama.You just cant expect more sbb 'mereka' mmg mcmtuh. But still...........................................................i am still apart of this family.Unless u forgot.

To tell u the truth.I am not in the mood for any besday celebration.For my family sake,i akan follow jer any plan.Not in the mood for any suggestion.Everything seems falling apart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

hey.. apesal neh?? besday pn xnk sambut ke?? cmner dgn pre order album yg aku nk wt tuh?? :))

to cheer u up. i give u this link.. :))

http://www.youtube.com/watch?v=ei6L7m-ew-0

his new song??? any idea??

yanasaja said...

isk dila..pre order mesti ko kene pre order jugak!!

yesh i know dat song.sile lihat tahap comel dia di situ.

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

tunggu aku dpt scholar dulu la ye.. ahahahahah~ :p

x best pn horror show tuh.. ahahahaha~

lilypark said...

woi!! apeni????


telllll meeeeeeee......

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

oit ayed?? ape yg tell me nyer??

ko skrg makin berlagak dgn aku ek??

atau dlm erti kate yg len..

sombong.. arrogant dan ape2 je yg sama erti dgnnye.. :P