Sunday, November 15, 2009

My 98kg Brother

*Okeh tipu,xkanlah abang i punye weight 98kg kan??Taklah.97kg jer.Hahhahah.Okeh tak tak.i xtau pun berat dia berape.Wan,anda dialu-alukan memberitahu berat badan anda di sini*


TODAY IS WAN aka MY BLOOD RELATED BROTHER'S BIRTHDAY!!!!!

  • He's officially 23years old today.
  • Freaking annoying all the time.
  • Smoking like almost 24/7 all the time.
  • My official coming soon convocation/wedding/suka suki PHOTOGRAPHER
  • Currently 'sudah insaf'
  • Maaf..dia sudah ada gf yer
  • Ohh..Wan sgt pemurah to me.Sudah bnyk kali i mintak duit to him.And he never fails me even tho dia selalu sengkek.Dia tetap sedekah kepada adek dia
  • Ohh..wan sangat tidak suka keluar shopping berduaan dgn i becoz he thinks that everyone will think yg kami ini couple.Duhh..xkanlah kan!!! Beauty and beast maneleh merge together.Hahahaha
  • He listens to all setan's song.
  • He's avid fan of Sinar FM.Annoying sometimes bila u tgh nyanyi lagu Taylor Swift dalam kereta and then suddenly terus tukar lagu jiwang tahap leleh sengau berdengung.
  • He sleeps all the time bila balek umah and only alive when night's come.
  • He loves/likes asking my opinion everytime we went shopping for clothes.Even tho he hates me tagging along.
  • Wan kadang-kadang saiko suke marah2.
  • Tidak makan MCD sbb boikot katanya.But if i pegi beli MCD then i offer tetibe dia makan same-same
  • HE IS A GOOD LISTENER FOR A MAN.Everytime i broke up dgn jerks mesti wan sudi tadah telinga.Even i gosip pasal org dia xkenal pun dia sudi dengar.
  • HE WILL GET MARRY FIRST BEFORE ME.DEFINITELY!!
Kadang-kadang dia suka nak jadik Wolverine tapi mak dgn abah xkasik.Suro dia jadik arkitek jugak.

See,dia nak jadik wolverine tau.

And then dia realize jadik werewolf macam Jacob Black dalam New Moon lagi ramai peminat so dia terus tukar jadik werewolf.

*HAPPY BESDAY MY DEAREST BROTHER*


4 comments:

akue said...

ni bongek namenye ni, akakakaka..

dahla letak gamba aku separa begel, nnt orang curi gmba tu...

akue said...

btw, berat aku 92.8 kg ye.. bkn 98@97..xde2

Si Anggerik said...

bunguk tol entry ko. huhuhu. letak smerk gambar wan yg bukak aurat time besday dier. teruja nti awek wan. hahahaha.

s.c.h.u.l.t said...

ya Allah gambarr~~ HAHAHHAA