Wednesday, November 4, 2009

Mimpi Gilaaaaaa

Semalam tido awal...Awallll gilerh...Kol 1.30 da masuk bilik.Kol 2.30 da tido. Improvement neh!!!

Tapi skg nak citerh akibat tido awal then dapat mimpi yg takot :(

Aku mimpi kak rai,wan dan i g jalan2 dekat Summit yg jinjang BP ni pastuh kak rai tetiba nak turun kat tingkat bawah dulu and then kitorang macam okehlah kan. Pastuh masa tgh turun kat escalator nampak kak rai kene kacau dengan 3ekor laki cina.Kene kacau yg macam kerumunlah.

Aku pun mcm berlagak hero pergi jerit dari tingkat 3 ke tingkat 1. Kire macam ni lah kot dialognya:


Berlagak hero: 'Woi babi,jangan kacau akak aku lah'.


Pastuh cina tuh nampak aku then tengok semacam jer. Pastuh maseh lagi berlagak hero terus turun dgn wan dan nak amek kak rai lah ni. Kak rai plak mcm stok pempuan lemah jer dalam mimpi aku ni.

Pastuh tetibe laki cina 3org ni terus attack aku. sampai aku tersungkur. Memang sadis.Yg sorang sepak muka aku kuat gila. Pastuh siap tarik2 rambut aku. Pastuh aku da nanges2. And then cina tuh cakap dgn aku:


Pembuli Cina: 'U jangan lapor2 kat polis apa yg kitorang buat, saya ni baru je nak dapat lori ayah saya kasik'


Tetiba nak dapat lori apasal pulak kan?? Mmg karot dah. Pastuh aku pun macam baeklah takkan btau polis sbb takot kene sepak lagi. Mase tuh da nanges2 macam org bodoh.Kak rai dgn wan maseh lagi berperwatakan lemah jer. Macam aku plak abang dan akak yg ada adek ngok ngek.

And then tiba2 polis datang sbb ada public btau kot aku kene lempang kat tgh2 shopping mall. Then polis ni nak amek report aku, pastuh barulah watak wan ni menonjol bila dia tunjuk kat polis 3ekor cina yg lempang aku tuh. Cina-cina tuh pon da takot pastuh siap minta maaf tetibe kat aku then cakap kat polis:


Pembuli Cina: Janganlah report saya,saya da nak dapat lori dari ayah saya ni.Nanti ayah saya marah.


Maseh lagi kesah lori dia.Aku xpaham dah time ni. Pastuh aku nanges2 dan akhirnya buat gak report. Beranilah sbb ada polis kan.Kehkehkhe.Tapi yg geramnya kak rai diam jer macam redha aku kene lempang. Geram betol aku!!!!



Sekian terima kaseh.Itulah mimpi saya yg merepek.Tau2 terbangun kol 6pagi.Pastuh terus beterima kaseh pada Tuhan sbb itu adalah mimpi semata2.

5 comments:

Bainun Waheeda said...

hahahhah!!



yana ini sgt klakar!

hahaha


nanti kalau ko mimpi lagi offer kt diorg lori mainan...hahaha

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

btol2.. aku sokong benon~

giler kelakar.. ape kes dgn lori cina tuh dgn korang?? wakakakakaka~

FaBuL0us HazY MesSy LiFe said...

wa balu nk lapat loli...
lu jgn nk lepot2 polis haaa...
hahaha..lawak2

Si Anggerik said...

aku lemah~tolong2~ sure ko mimpi aku sbb aku nangis2 call umah arituh. muahaha.

Atuk said...

Apa laa awak... agaknya asyik ingat orang cina aje atau asyik tengok cerita cina atau apa2lah .