Monday, August 24, 2009

I Don’t Want to Rest in Pieces like Final Destination

Will this year be my FINAL DESTINATION???

Will 20 be the FINAL age of my DESTINATION in this world???

I HOPE NOT!!!!

I definitely don't WISH to know what could possibly be my cause of death!!!


Well maaaaybeee this blue chair that i'm currently sitting on could suddenly broke to pieces and i will fall onto it with all my face stick with the sharp pieces!! Chairs can be sharp if they SUDDENLY WANT TO!!! But i donttt wanttt this chair be the KILLER!!! How shame is that???


If korang follow the FINAL DESTINATION SAGA...Korang sure tau kan how crazy and mind blowing their cause of death!! I mean even korang tgh drive thru kat MCD pon korang leh mati tibe2!! Korang igt lagi x final destination yg no.3 tuh??? AT DRIVE THRU OKEH!!


The 1st FINAL DESTINATION pulak diri tepi jalan tgh gado dgn boifren pon boleh MATI!! Bukan boifren ko tetibe geram dgn ko die sepak ko laju2 sampai mati!! Bukan Bukan!!! Korang mati sbb diri tepi jalan and tibe2 lori ke van lalu langgar metal ke hape ntah terus kene korang and then korang mati!! Who says by standing there doing nothing cant bring u any harm???!!!



DONT LET ME START WITH THE REST OF THE FINAL DESTINATION!!!


If u want to know how u can die easily without killing ur self or even holding a knife, u better watch THE FINAL DESTINATION(REST IN PIECES)

I look like TOSHIO. The boy in JU-ON movie, who have round eyes and funny hair.
But I'm not dead yet!!!









p/s: I DEFINITELY DON'T WANT TO LET MY LOVED ONES FOUND ME DEAD IN PIECES LIKE JIGSAW PUZZLE!!! It will be hard to guess which one is my left or right eyeballs..Huhuhuhuh

p/p/s: Igt saje2 ke buat post mcmni...I'm actually in a running to win tickets to watch FINAL DESTINATION. SAPE LAGI NAK BAGI TICKET PERCUME KALAU BUKAN NUFFNANG BEBEH!!!!! Wish me luckkk~ Kalau i menang i belanje u popcornnnnn...But buy your own ticketssssss!!!! Muahahahaha

7 comments:

lilypark said...

nak jugak tgk...

tapi tak berani la nak tgk..

ai berani kalau tgk ngn yu jeeee

Bainun Waheeda said...

kenapa aku rase mcm takot je nk duduk mane2 kerusi dh bile baca entri ni...


uwaaaaa..

Bainun Waheeda said...

kenapa aku rase mcm takot je nk duduk mane2 kerusi dh bile baca entri ni...


uwaaaaa..

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

aku nk tgk.. release 3 sep neh kn?? next week jugak aku g tgk.. haha

yanasaja said...

ayed sayang: yu kalau takot nak tgk,ai ada jer neh :D

ben-kang: harituh aku dok pastuh aku rase kaki aku mcm kene cucuk2 jer.rupe2nye nyamok geget.muahahah

dila: ceh org tuh da blajo kat kl hari2 tgk wayang.aku anto ko balek poli balek karangggg

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

aku bkn ape weh.. ko igt aku neh kne culture shock ke?? xde maknanyer..

kalo kt poli dulu bley r ckp kne culture shock.. hahahahaha~

besides, 2 je cara nk hiburkan hati aku yg sgt sdey skrg.. tmbh2 next week aku kne stay sorang2 kt bilik utk 4 hari berturut without any single person that i recognize in this block coz they are going back to their hometown this friday..

aku?? tersongok sorang2 kt sini.. bengang tol!

yanasaja said...

dila: aku ajak kamu berbuka umah akak aku xnak.hahahaha..by the way dear, the mines tuh da overrated aku rase.g lah jauh2 sket.Pavillion ke OU kee.....huhuhu