Wednesday, July 1, 2009

Verrrryyy Gooood Girllll

Oleh kerana telah menjadi anak yg baek dgn duduk sahaja di rumah dan tidak meronggeng siang dan malam.Maka ibu dan bapa berhasrat untuk membelikan saya sebijik kereta.




































Pala otak akulah kan








Manada belik-belik keta.Selasa arituh g JB sbb ada abah ada bende nak settle.And afta dat kitorang decide nak jenjalan.Dan kalau da dtg JB tmpt wajeb utk pegi asiklahhh Plaza Angsana.Glerhhhhh bosannnn ok! Sbb Angsana ni aku rase mcm Summit jer.Tapi sbb mak nak g Hajaba jadi ikotkan jelah.Hajaba punya tudung xchantek! Aku xminat pon tudung2 style cmneh.Xkesahlah Hajaba ker Arianni ker Munawwarah ker.Mmg xminatlah.Tapi kalao takat nak tgk2 tuh bleh ar.Mak pun naseb bek xbeli tudung.Cume berbelanja besar di BodyShop sajer.


Pastuh kitorang pegi CitySquare sbb aku gedik nak seluar.Aku diberi pilihan samada nak Levis,MNG or Padini.Mule2 usya MNG sbb tgh sale tapi tgk design beser jer pastuh masuk Padini plak and nampak kasut cm chuuun jer.And sbb jadi anak yg baek maka dapatlah sepasang wedges.Nyum Nyum.Okeh pastuh nak cepat2 ni masuk Levis tgk skinny jeans yg besh.Sekali harga die mcm over jer.Dahler xda sale.Boo Levissss!!!! Tapi yg baek punye citerhhh adalah baru jer aku nak kuar dari Levis ni sekali tapak kasut aku leh terchabottt!!! Sialan betolll!!! Aku da teseret2 lah kasut aku supaya orang xnotice! Abah dah gelak2kan aku.Naseb bek beli kasut tadi,kat situ jugelah aku ganti :( Sedeh woohhh.


Pastuh rase cm nyampah giler sbb aku xsempat nak geget kasot baru so mcm pedih2 sket bile jalan.Jdi sbb nak cepat so laju2lah masuk MNG dan teros rembat seluar yg okeh.Bile test sekali kat peha xlepas.Hanjeng gilerh.Terpaksa amek size besor sket.Naseb bek chantek.Walopon cm muat2 jer tapi xmengapalah.So sbb jadik anak yg baek again maka dpatlah saye spasang suar yg chantek.Besh Besh!


Then pegi umah Pak Ngah dan lepak2 makan murtabak,goreng pisang dan pelbagai lagi sambil gosip2 pasal atok.Huhuhu.Atok tak baca jadik xrisau pon.Boooooo~Pas lepak for almost an hour kitorang pon balek smbil abah buat aksi nak tertido smbil drive.Geram jer!!






p/s: I decide to be a good girl again so dat i maybe will get a car or maybe weekly allowance.Ohhh heaven

4 comments:

be~bored said...

yana.
agak2 busan.jemput dtg jb lagi.
kamu nek bus from bp.
drop larkin.
kitorg fetch then bwk gi tempat lain.angsana tak best wooo.tuh tempat mak mak org jek.

anak2 muda yg cntik manis gi tebrau city ngan bukit indah.

:)

yanasaja said...

yer idea itu sangat saye suke.

baek2 akan di plan.siler bawa saye jalan2.make sure sume adek2 ader.baru syiokkk.heheh

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang makan kenduri kat Blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

akue said...

g blah r mak abah nk bagi ko kete, aku bagi kete aku kt ko la, radio speaker smua da sdp