Wednesday, June 24, 2009

Mengelat Seketika Bersama Optimus Prime

Cuba teka aku bangun pagi tadi kol berapeeeee??????? 6.30pg siotttt!!! Selalu 6.30 mmg aku bangun utk semayang pun tapi kali ni aku teros dgn gagahnya menuju ke dapur membasuh-basuh dan menyiram pokok-pokok di taman pada dinihari. Mak pun siap ckp lagi:

"Hah,kan bagus macam ni."

Emo jer aku kan.Mata siap kechik jer.Aku settle2 sume dalam kol 7 lebeh kot.Pastuh abah teros g keja dan beli breakfast utk atok.Aku nampak cm sedaaappp jer siap da plan nak makan pastuh sekali lupe plakkk aku PUASSAAAAAA!!!! Cishhh...sabo jerlahh...


Dalam kol 8.30pg aku da settle buat sume benda.Aku da sidai baju,da siram pokok,da basuh pinggan n da sapu2.Mak suro aku tido balek,tapi mmg susah ar kannnn.Aku mmg payah sket nak tido2 balek neh.Kol 9 cm biase aku akan tgk The Amazing Race smpi kol 10.


Tapi yg xbeshnya time aku rajen2 cm org gila atok aku xnampak plak,tapi time aku senang lenang tgk The Amazing Race tuh yg dia nampak.Adehhhh,bad impression lagiii!!! Lantokkk ar.Yang penting aku da buat keje.Pastuh kol 10 da tiba waktu nak masak plak,pkck aku dari Melaka pun dtg anta brg2 atok aku sume.Aku tolong mak aku masak cepat2 and pastuh mmg da tired kan,nak minum xleh plakkkkk :(


Yang beshhhhnyeeee aku mengambil kesempatan nak kuar ptg ituuu....Huhuhuhu


Kol 2.30 aku kelam kabut mandi sume sbb nak tgk TRANSFORMERS~wiiiiiiiiiiiiiiii~Terok kan aku g tgk wayang time aku poser.Biolerrrr....Xdulikkkk.


Mak aku pon bagi ler aku tgk sbb akak aku da dtg.Kak uda cuti tadi so kitorang g tgk dgn abg ipar aku skali.Zarif n Zara xleh ikot sbb kat taska.Huhuhu.Transformers mmg beshhh.Xperlulah nak disangkal lagi kannnn.Siap mcm nk sedeh-sedeh tgk transformers.


Habes jer transformers mak aku da msg yg atok kader aku da keluar daripada hospital.Gerunnn Gerunnnnnn!!!! Kitorang pon kelam kabut jelahh balek amek budak2 kecik tuh sume dari taska n bawak balek umah aku.


Kesian tgk atok aku nampak cm lemah jer.Skg ni die tido kat ruang tamu.Yg aku pelik apesallll lahhhh atok pompuan aku tuh tak bagi die tido same2 dalam bilik aku.Nak chakap katel aku kecik mmg tipu ar,gua siap tido pelbagai gaya lagi.Muat jer atas katel tuh.Hmmmm....Tido kat ruang tamu banyak nyamuk kotttt.Dan yg pastinyaaaa...............................









AKU XDAPAT TGK TV LAH MALAM NIIIIIIIII................




p/s: Kamu...kamuuu...kite mcm xdpt tgk transformers lgi je sabtu ni.Mcm kene balek kampunggg lah.

p/p/s: Aku rase cm nyampah siket bila orang panggil aku dgn nama penuh spt "Norliana" sdgkan nama aku dieja begini yer "Nur Liyana".Lepas tuh pandai2 plak short form kan nama aku jadik "Ana"...Tensennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/p/p/s: Tadi ada kucheng bunting kene langgar dgn VIVA warna Silver.Babi punya Viva! Ko mmg tak selamatlah kan! Langgar depan umah aku plak tuh!

7 comments:

|AzMee|--|AcHu| said...

hohohoho
besh giler.....
waaaaa....
akak...
nak tgk jugak...
huhuhu...
sedey tol....
apalah nasib, diriku yang malang, oh teman...
hehehe...
:P
:D
:)

Si Anggerik said...

cam haram bercter pasal kucing bunting knr langgar. skg aku da takleh tido dah. grrr. pastuh nti btau zarif yg korg tgok transformers tak btau dier. huhu. n siannyerh atuk kadir naper tido luar.

yanasaja said...

zul: nak tgk g beli tiket pastuh g tgk..hehehe

kak rai: kesian wohh mak mowgli kene langgar.aku pon tatau nape atok tido luar.sia kan.xpe zarif dah disogok dgn topeng transformers yg boleh tukar2 suara.huhuhu

hidet said...

wah...bestnye...
saya x sempat nak gi tengok ag ni..ada jek program..huhu

lilypark said...

siot yana~ sudah tgk transformers.. aku ni asek kene tgk "cerite melayu tak besh" jekkkkk

oh, btw,

aku esok ada date dgn farid kamil :)

wakakakka

yanasaja said...

ayed: kem salam farid kamil.ckp dgn die i lap uuuuuu

!Nt4N said...

wei kucing tu mati ke??apsal ko x bawak g pantai??blkg uma jekan??

marahnyaaaaaa!!!!!!!!