Friday, May 8, 2009

Packing Up and Finishing Up

So...........................on 26th of May i am flying home.Perghhh xleh blah kan flying.Sbb pemalash nak nek bus 12jam tanpa henti.Plus again im alone! Dayah tanak balek bp dulu.Die nak berjimba-jimba dengan Ise.Tuh yg decide nak nek kapalterbang sbb murah satu lagi!!!Sonok betol ada boifren neh,smpt ko nak jimba-jimba.Ayat berbaur jelesh sbb orang ada boifren.Elehhh...xheran pon kan.Iskkk dah berbaur jelesh pastuh still nak menang lagi.

------------------------------------------------------------------------------------------------

So...........................i kene pack barang secepat mungkin.Sbb sume barang-barang aku nak anto kat Pos Malaysia.Ape neh jap i jap aku.Men men yer ko!Yes aku tanak gendong ape-ape barang pon except my bebey lapitop and my bebey berok-ben.Pastuh dalam beg lapitop, aku akan sumbat sebaik mungkin baju yg nak pakai selame seminggu saje.Spender akan ku lipat kechik-kechik dan sumbatttttt sampai boleh.Cube bayangkan sekali kat airport pemeriksa check beg lapitop then terkeluar lah semua khazanah alam ku.
Tidaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pemikirian di luar jangkauan dah.

------------------------------------------------------------------------------------------------

So.............................aku kene chepat siapkan projek 'Maya'ku.Maya sana Maya sini.Rimas aku kadang-kadang.Lagi-lagi kalau orang dtg dan bertanya:


Exhibit A - "Eh yana,ko da siap edit?"

Yanasaja - "Mesti ar da siap,aku tinggal nak buat credit title jer"


Exhibit B - "Yana,ko buat Maya ke?"

Yanasaja - "MANADERRR!!!"


Selalu jawapan cmtuh mmg buat orang saket hati.Padan muke kepada yang bertanya.Sebok jer tanya keje orang.Ko siapkanlah keje ko,takyah tanya aku.Garang kan aku.hehehehe.

Pastuh ni nak ngadu neh,adeke member aku kan.Die buat projek sorang2,so rensposibilities ko sure ar lagi bertimbun kan.Pastuh yg xleh blahnyer kan,boleh plak kekaseh hati die siapkan sume grafik die.Cth mcm poster,poster,poster,logo company dan semualah.Kalau cmtuh bek aku buat projek sekor2 jerlah kan.Sbb aku dah tentu2 buat poster sendiri,logo sendiri,segale mak nenek semue sendiri gak.Edit video pon sendiri! Tuh baru buat sendiri dik! Tapi naseb bek ada groupmate sendiri. Leh ar smbil buat kerje smbil mengumpat.Eh berdose!

------------------------------------------------------------------------------------------------



4 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

amboi!! berjoget ko balik naik flight!! hahahaha~

yana! thanks for that email! i loiikeee!! ngee~ :p

tiQsZiE Shinoda said...

oh terase jer cam aku ni x sumbang ape2 dalam grup ni

yerla aku x pandai edit


x pandai

yer saye sedar diri

sAyE UmpaMa sPeaKeR said...

kehkehkeh...

ble perang ngan patner cmne plak???

die hek crik pasal..

yanasaja said...

dila: yer kemungkinan besar aku akan balek lambat.dan kemungkinan besar burn lah tiket flight ku itu.

atiq: dah xpayah nak belakon drama kat sini.

faten: ahhhh...yg itu no comment!!! huhuh