Thursday, May 7, 2009

Ke-EMO-an

Sangat EMO today. Aku dah type and dah post pon entry meluahkan marah dgn ayat paling terok sekali.Kire mcm ayat kalo orang baca pon mesti pk mak dgn ayah aku xajar aku baek2.


So aku decide to delete je post tuh. Bialah marah tuh hilang ditiup angin.Masalahnye angin xda kat perlis neh.Aihhhhh.





Sometimes dalam life ni,kite kene accept yg mcm mane sekali hebat ko pun tapi if ko xpandai nak bermuka-muka dan kipas vontot orang, ko memang susah ar nak berjaye.Aku xcakap TAKKAN yer,aku ckp SUSAH. Mmg serius susah.

And then kalau ko takat buat keje senyap2 bukan buat keje depan mata semue orang,jangan haraaaaaplaaahh ko nak dapat pujian ke belas kasehan.Lenkali kalo ko ni orang yg jenis ketagih nak orang puji ko,belanje ko makan perchume:

"SILELAH PURE-PURE BUAT KEJE SAMPAI BERPELUH-PELUH DEPAN MATE SEMUE ORANG,BARU KO DIPANDANG MULIE"



Seyus weh.Tak salah kan ko takat nak pujian.Tak salah kan nak makan free.Tak salaaaaaahhh~






Kenape entry ni maseh lagi berbaur ke-emo-an.Kan aku da kate angin xda kat perlis ni.Cemane marah aku nak terbang.


p/s: Hidup ini penuh pancaroba.Kadang-kadang ko kat atas n kadang-kadang ko kat bawah. Tapi sekarang ni kenape lame sangat aku dok kat bawah.Perlukah aku mengipas-ngipas utk berada di atas?



Aku asik gune ayat emo.Rase mcm rempit doh.Shit.mcm ayat bohsia plak doh-doh neh.

5 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

oit.. apesal delete post tuh?? aku nk baca weh!! haihhh~ oh.. aku bley teka sape yg wat ko jd emo neh??

hahahah~ sila belanja aku yana coz aku bley jwb dgn tepat n dgn yakinnya jwnpn tuh akan btol.. hahaha~ :p

yanasaja said...

dila: yerlah post aku tuh mcm xsedor diri jer,dok maki2 terpekik terlolong.tuh yg aku delete.

kalo ko leh jawab betol aku bagi ko hadiah sapu tangan.kenape sapu tangan? supaya ko leh lapkan peloh die.wakakakakaka

tiQsZiE Shinoda said...

oh kire pos aku pasal cik paten tu mean x?

aku dah x tahan wehhh

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

yarkksss!

apesal plak aku yg kne lap peluh die.. ko la yg sgt baek hati dgn die kn?? ko la pegi lap.. hahahaha~

tiqs nyer post mmg scary!! tp x mean.. hehehe~

shygurl said...

apa ni nemo? manjang emo ja skrg..