Friday, May 22, 2009

Benda Cuak Akhirnya Jadi Happy

Mule-mule aku chuak sampai rase pundi kenching aku mcm nak terkeluar dari kawasan abdomen perot.Pundi kenching kat kawasan abdomen perot ke?? Sori xamek BIOLOGI.

Boooo~


Skg aku mcm lege sket,even tho aku still kene edit lagi for viewers punye penilaian pulak.Tapi xpelah kot since im going back lagi bape hari jer nehhh!!!!!!



Lega sangat bile lecturer okeh dgn short film kami.I am glad.And congratz utk sume short film spt ben and fatin n pija.Korang punye pon dasat besh gak.Im glad we made it!!!!



So skang aku tetibe dapat hadiah ni pagi tadi.Ape aku nak beli dgn bende ni wehhhh

Aku nak beli kaler pensel yg stok panjang giloooo tuh.Zarif 1,nasya 1,aku 1,zara xdapat ape2 sbb kechik lagi.huhuhuhuh

5 comments:

Si Anggerik said...

fuyooo.
mak kata ko dpt pelajar cemerlang katanyerh.
aku pon tak phm..tp aku cuma dgr best student cmtuh. ker short film korg dpt cemerlang. aku nk stationary gak. belikan aku acrylic bebanyak pliss.

okinokiyo said...

yeeeyy nasya nak magic pen.dia xsuka kaler pensel biasa sbb patah jek...
ada brand crayola x??haha demand sket.dah la 300 inggit.anyway congratss yerr...

aku dah kasik hadiah kan?ala tiket flight ko tu la hadiahnya

Tok Zu said...

tahniah! beli la apa apa ngan vaucer 300 tu ya !

alhamdullah ! amin.

shygurl said...

yanaaaaa.. i nak jugak share dlm baucer tuhhhhh

artO said...

yana nak gak tumpang..