Thursday, April 16, 2009

Tidak Suka Sungguh!!!!

Aku tidak suka sungguh bila aku tepaksa contact balek orang itu!!! Damn man!! Aku da kate putus kawan pastuh aku pulak yg g msg die. aku tepakse okeh. plzz readd TERPAKSE!!!!


Pastuh yg xleh blah die mcm nak kerek2 plak.Eeeeeee menchik okeh!!!! Tuhlah yana sape suroh jadik bongok bin bebal lagi. Kan dah saket hati sampai sekarang. Pasni tanak lagi contact die. Plzzz read TAKKAN!!!

I RATHER NOT SPEAK FOR A YEAR THAN TALKING TO HIM!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------



DENGGI BERDARAH

Aku sekarang diserang bertubi-bertubi dengan nyamok neraka okeh. Yang aku pelik dan hairan sekarang neh kenapa aku saja yg kene!!!! Bukan aku je tido pakai seluaq pendeq. Mereka pon same jugerh!!! Kaki aku horror gilerh okeh. Ni bukan kene gigit yang biase2 tau, ni yg sekali gigit jer merana giler babi. Merah yg macam merah darahhh okeh kesannya. Pastuh besar gilerh!!!!!

Port yg nyamuk dah gigit sekarng ni:
  1. Kaki Kanan(atas dari buku lali) - Merah mcm kene conteng dengan marker merah
  2. Lutut Kanan - Besar dan Merah
  3. Peha Kanan - Besar giler kesannye!!! Besar tahap bola pingpong, tapi xdalah bulat mcm bulat pingpong . Tapi kadar kebesarannya lebeh kuranglah.
  4. Vontot belah kiri - Ada 2 kesan nyamuk kat sini. Jangan tanye mcm mane boleh kene!!
Hari-hari aku dok tergaru-garu vontot dan kaki mcm orang gilerh! Dah xpeduli orang tengok aku ker x. Sebab sangat gatal okeh, kalau orang tengok dah mcm kene denggi berdarah. Walaupun aku xtau denggi berdarah tuh mcm mane tapi sbb nak ckp mmg terok gilerh aku kene giget nyamok jadik aku nk chakap aku kene 'Denggi Berdarah'





P/S: MAK, YANA KENE DENGGI BERDARAH. HEBAT TAK???

5 comments:

adamLUBA said...

wow! anda hebat!
nyamuk tu mabok tak..sebab tu dia geget vontot! hahaha!

wow!
1 perkataan..awak gi spital hari ni gak..

klu tak..

esok...

saya...

tak..

nak..

gi bungee jumping ngan awak!

-__-


p/s: awak tak boleh bersama dengan ..... orang sebab dia ..... orang! macam mana klu orang lain bersama ..... awak?tak ker giler meroyan nanti! -__-"

yanasaja said...

adam: kenape nak g sepital.nyamuk gigit je kotttt.buat malu jer jumpe doktor sbb kene gigit nyamuk.len ar sbb kene paku karat.

ehhhh dah janji nak bungee jumping same2...xpelah if kamu xmahu.......


p/s: saye nak pejal tahir sajer!!!!! nape sume orang xbagi!!!!

tiQsZiE Shinoda said...

hehehe


paku karat

tu cam aku kenal jer

sYafiQ said...

hye yana...
trjmpe blog kmu..hihi

yanasaja said...

atiq: paku karat sekarang kan sinonim dengan kehidupanku

syafiq: hola syafiq!!! tejumpe di sini pulak.heheh