Wednesday, April 15, 2009

Saket

Version Saket yg For Real
Saketnya hati bile putus kawan.Saketnya hati nak lupe semue benda.Sakitnya hati nak forgive n forget.Saketnya hati bile xboleh nak berfikir dan bertindak matang.Saketnya hati bile tepaksa menipu orang lain.Saketnyaaa!!!!!!!!!!

Version Saket yg For Gewdik
Saketnya jiwa tgk faizal tahir rambut pendek,hencem-kot!!!





I want a cat.

Mak, yana nak bela kucheng jugak.

8 comments:

akue said...

saket? aku lagi saket

yanasaja said...

ko saket dapat diluahkan.aku saket yg dipendam.


so sape lagi saket

akue said...

sape srh pendam, ko ajr aku suruh luahkan

Tok Tip dan Tok Zu said...

kecik kecik jangan nak berangan.

Tok Tip dan Tok Zu said...

kat umah ni pun dah banyak kucing pendatang. pilih aja mana bekenan.

yanasaja said...

wan: aku xsuke bgtau masalah kt orang.aku suke dgr masalah orang n it means aku boleh dipercayai n i dont know if i can trust people.

mak: Tengokkkk,kan mak dah marah!!!! huhuhuu. Tanak kucheng pendatang,nak kucheng yang ekor panjang dan jantan dan bulu kembang.

akue said...

akakaka..jgn berangan tau..

luahkan je la..luah kt kucing, pas2 nangis dpn die, aku slalu bt kt kucing2 kt kwsan rumah aku ni

yanasaja said...

wan: hoi ko dah xda keje ek dok opis.pastuh slalu kate bz.belasah karang.ke ko da benti keje.