Wednesday, March 4, 2009

Losing My Mind

Aku lapar n sekarang da pukol 3.14 pagi.Waktu primetime bagi hantu melilau,xsesuai waktunya kalau aku nak g kencheng neh,yg len dah terbongkang.Kalo kejutkan mau aku kene karate karang.
Baeklah aku kencheng kol 4 .00 pagi nanti(mungkin hantu da masuk umah masing2 nanti)

Sekarang ni aku da hilang akal dowh.Buat skrip,betulkan skrip,buat shooting skrip,betulkan shooting skrip,consult,betulkan,present,betulkan.Haih.

Jumaat dah start shooting!!!! Gilerh lemah jantung,ni baru 2nd time nk jdk director.Chillax bebeh~

p/s: Dgr lagu chris brown - with u terengat lah pulak kat azri. haih.Cepatlah berlalu.........

5 comments:

adamLUBA said...

hua hua..
tabah tabah...
tahan kencing tu sampai kul 8 laa..
lebih selamat sikit..
hahaha..

yeah2 berusaha dengan kuat..
anda pasti berjaya..
caiyookk caiyyookkkk!

Tok Tip dan Tok Zu said...

lagi afdal kalau g smyang tahjud n hajat.dapat hidayah dari allah.

pahala dapat.idea pun dapat.

Tok Tip dan Tok Zu said...

kalau wat smyang tahjud n smyang hajat lagi afdal.pahala dapat,idea pun bertambah.hantu pun lari. he he.

anyway good luck miss director!

akue said...

dgr ckp mak 2..

weh, cmne nk stat msg ngan pompuan r..ni br nk stat ni, x tau r nk tulis ape

yanasaja said...

adam - ni buat skrip utk adam ar sampai tahan kencheng.kalau batu karang siap ar kamuuu!!!

mummy - yer selepas ni yana akan sembahyang tahjud.tenkiu~sayaaaaang makkkk~

wan ngok ngek - aku laki,ko g tanye org pompuan