Tuesday, March 10, 2009

Bakal Bertukar Tangan

Cemalam da cntct halim tnya harga external hadisk skg bape,pastuh dia bilang skg xda jual 60 gb or 80 gb lagi,yg plng busuk pon 160gb.Gilerhhh ar paling busuk u kate???!!! Abes tuh hadisk aku yg 80 gb neh kire busuk ar.Jadik hadisk ayed yg ilag 60gb lagi busuk mcm longkang lah??Technology seriously kejam okeh.Even tho harga murah,tapi tecabar gak ar sbb hadisk aku da xda dijual skg.

So aku dah decide.Ehemm..ehemm...dengan ini diisytiharkan yg external hadisk saya akan diserahkan kepada mybesh buddy siti faridzah bte lokman aka AYED~

Sbb aku da decide nak ganti hadisk die yg ilang itu,igt nak ganti yg baru tpi bia aku jelah beli yg baru.heeee~Bagi ayed yg aku punye.Cian ayed sayang punye esemen,awak amek jelah esemen kite nak?nanty kite punye portfolio ciap same je sume.hikhikhik.....

p/s: sangat sayang dengan sume crew 'maya'.Aku sangat bahagia dapat menghabiskan pelajaran aku di PTSS dengan berkenalan dengan korang sume.Afta wat had happen,i seriously in love with everyone.Rase mcm nak pelok je seko2.Korang mmg champion ar!!!!Nnt aku buat open table kite yamchaaa okeh!!!

10 comments:

emmetRaxor said...

hohohho...
baik sungguh aty kamoo..
sanggop berkorban untuk kengkawan yang disayangi..
kasi tepuk untuk diri sendiri..
sebagai tanda menghargai nilai persahabatan...
jumpa lagi..

adamLUBA said...

yanaa...
apa kata i labur sikit..
kita beli harddisk kt ayed..
u xyah laa bg yang u nyer..
lagipun 80gb ja ;p
na na! nanti i survey harga kt penang..
cakp ayed sorry tau!
nak suruh i taipkan assigment dia pun boleh...
demi ayed!
na na..yana na..pastu kita buat surpise kt dia..bg hardisk..
jom jom!
^___^

uih uih!
nak join..nak join!
huaa huaaa!

shaishai said...

nak join open table buleh? x mau p grand dinner bleh?

yanasaja said...

amet: menader baek.neh sbb yana sayang ayed,mesti ar nak ayed heppy jer.walopon esemen die totap hilang.iskkkk!!!besalahnye kiteee!!!!

adam: adam jgn sibuk!! g nanges kat satu sudut sanehhh!! u tuh lagi ada barang sedeh ilang.lagi nak ganti orang punye.

shaishai: wahh dgr open table sume mawu.grand dinner wajeb pegi okehhhh.dah plan nak pakai retro rock chick neh!!!

tiQsZiE HangSwa said...

yep sayer jer terpinggir dalam cerita ni dulu lidah sayer pecah sebab eksiden x der sape ganti pon..
x der sape sanggup berkorban bagi lidah mereka. sekarang saya dah ilang deria rase..pada sape saya arus mengadu

sayep nak nanges :(

emmetRaxor said...

adam nanges kat dalam bilik sambil layan lagu yang menyentuh perasaan...
sambil melihat gambar2 yang diambil sewaktu pengambaran filem ari tuh..
dia kata ridu kat semua...
den pon sama..
rasa terharu..
hehehe...

lilypark said...

bercerite pasal adi aku rupenya.. huuummm... kalo yana nak bagi haddisk die aku dah tak leh bagi nama adi lagi... huehue...

adam.. mu tapayah taipkan esemen aku.. cukup saja editkan montaj gempak untuk aku buat potfolio.. hahhahaah...

memain saja... :)

adamLUBA said...

huh!
yana..
apa ni, jangan laa sisihkan saya..
xboleh arr..adi hilang dalam beg tody(tousand D) saya!
so saya pun terlibat juga...oooo..apa ni..kamu ja nak buat baik..
saya pun nak buat baik juga...lagipun..xbest laa nanes sorang2..
jom nanes sama-sama nak..
u duduk penjuru bilik blah kiri..
i dok penjuru blah kanan..
ayed dok bawah katil..
amet erkk..amet dok seblah tong sampah..hahaha(amet lawak ja..xpueh hati..malam ni lawan tumbuk lagi la..hahaha)

barang saya,xper..tak penting..tak der assigment dalam tu..
adi penting!

tigzie hangswa..
sedih dengar cita kamu..meh amik sikit lidah dari lembu ternakan saya meh!
nak brapa inci?
klu kamo buat sup lagi sedap! saya xmakan sup lidah lembu..so klu nak!
saya bagi laa..dengan rela..!
tapi masalahnya deria rasa kamu hanya boleh rasa rumput ja la..
benda lain, tak dapek den nak nolong!
(maap..ini hanya sebagai gurau senda)

ayed...
sayep tak tahu nak buat montaj..
bagi sayep edit gambor boleh la..
demi ayed...
saya akan tolong...asalkan ada cendol pulut di sebelah..
(haihh..tetiba teringin nak makan cendoi la plak)

yanasaja said...

tiq: dolu time ko lidah pecah,ko suro ar ayed ganti.dio yg bawok keto macam syaiton.udah dibilang jangan jadik syaiton tapi masih dogil.

amet: isk..isk..jangan ar nanges.sedih ar camnehhhh.yana nak tgk gambar pon sedih.sbb teringat sowang2.menchikk.jom ar jumpe skang!!!hehehe

ayed: skg ko namekan adi ko agus boleh??ehehehe..gatal seketike~ngeeeeeee...

adam: cian tody hilang.isk...tody dgn adi baru je nak berkenalan skali diorang da kawen lari.ape ar tody dgn adi neh.xsopan betul.buat mak dgn ayah risau jerr....tapi adam,i xmoh u susa2 ar.xpe k.kamu g duduk satu sudut dgn amet.ciannnn die~

adamLUBA said...

yana...
xleh..
amet klu dh dok satu sudut tu..mmg dah xleh gi dekat..dia tendang jauh2 nnti..dia kata dia nk hibernet..
hurrmmm...

yana!
klu u buat cemtu..
u ingat i senang ka?
taaakkkk!