Monday, February 16, 2009

CASTING

Aku tgh ade projek short film.So if anyone interested nak join ni kat bawah ni kriteria die.

PERHATIAN!!

Kotak Abstrak Production, sebuah produksi dari Semester 6 J.R.V yang sedang menghasilkan sebuah filem pendek bertajuk “Maya” sedang mencari bakat-bakat baru untuk mengisi watak-watak seperti berikut:

MAYA

  • berumur dalam lingkungan 18-22 tahun
  • tinggi
  • kurus
  • boleh membawa watak sedeh,murung dan tertekan
  • berambut panjang(wajeb)
ILHAM
  • berumur dalam lingkungan 18-22 tahun
  • tinggi
  • berwajah manis,tampan,hebat,bergaya.
  • boleh melakonkan watak seorang penyayang dan 'soft-spoken'
Okeh sape2 yg berminat boleh lah roger2 aku k.Juz leave a comment,if segan leh email me yanabesh@gmail.com atau sms or call me at 013-4160868

So kirenye,kitorang akan shooting on March 6,7,8.insyallah.And we desperately need the lead actors asap!!! We will pay but
definitely not much,if korang ni orang jauh2 ktorang akan support bayar makan minum,tempat tinggal,trip ko ke Perlis ini.Hehehehe....Okeh.....

Anything juz let me know.

9 comments:

ma2mutuk said...

aku nak jadi watak maya la..ciri2 sedih, murung tu ada n salu gak aku tertekan ENTER..kalo x pun aku jadi ayam pun bole gak..

ilham kak suria ke?agak tampan, hebat n bergaya cuma umur tu ko bincang2 la ngan kawan ko..kot2 bole utk umo 5tahun ke atas..

akue said...

aku leh x?

adamLUBA said...

luba_design@yahoo.com

akue said...

sedih blog aku x popular, wuu~..

yanasaja said...

ma2mutuk: kite ada watak for pokok.oleh sbb ko sedia ada panjang dan tinggi jadik watak pokok skg da dalam mode available.heeeee~

akue: ko xleh sbb ko kedekut

ma2mutuk said...

cukup mengembangkan rambutku smpai ko samakan ngan pokok???

ko jadi apa?

pesakit hiv lagi ke?

yanasaja said...

ma2mutuk: cisshhh hina watak ku sebagai bekas pesakit hiv.muahahaha.kite director jelah...

Atuk said...

Watak ilham tu rasanya sesuai dengan Mohammad Ilham Syukri B. Mohammad Alif Albakri ( budak sabah tu lee). Dia hnsom , tinggi dan sostspoken (pelat). Cuma masa aje tak kena sbb dia baru 6 tahun je. Kalau ada watak jadi atuk mak e nak le...

bLuRzZz sHoP said...

miz....saya nk apply watak ni la..
audition da lepas ek???