Thursday, August 7, 2008

SAYA DA NAK CUTI

SAYA DA NAK CHUTI.tapi.........................KEJE SAYA BANYAK!!!!!!!!!!!!!!!! Banyak gelerh okeh kejer aku mcm chelake betollllll!!!!! grrrrr grrrrrrrrrrrrrr...............mari kite same2 senaraikan ape kejer aku:
1) POSTER.ni poster utk short pilem aku.chelake betol.haih~kene pikir utk pilem hantu neh.bnyk research kene buat.nanges seketike.ni kelas video production yerk~

2) TAYANGAN VT DAN MONTAJ MERDEKA.hahahahah neh kejer sempena subjek event management aku.neh lagi bnyk mcm #$%#%#@ geram gelerh.bukan men lagi dak planning minx macam2,tapi aku mcm org gelerh okeh nak wat!!!yg pasti lec aku mesti rejek sume yg aku da buat.die mmg pengrejek.

3) EDIT SOUND DUBBING.kelas audio design plak,kejer agak ringan sket sbb grouping tapi gano nak wat kalo balek umah masing2 n masing2 pon da bnyk esemen sendirik kan??haaaih~

4) MOTION GRAPHIC.ni plak utk subjek grafik bergerak aka motion graphic.huhuhu,gilerh kampung name die.ni plak esemen timbun gak.grouping juge tapi okeh sket kot sbb aku ske kelas design even thoi design aku beser sajer.rendah diri~

5) CATAN.ni plak kelas catan!!!!!! aku kene wat lukisan utk pompuan yg mcm two face tapi bnyk sketches aku xditerime.menchik tapi lec saye besh wooohhhh!!! banyak gak ar kene wat,nak beli canvas lagi,oil paint dgn brush lagi!!!! bz nyer beta~

6) RETYPE REPORT L.I.ni keje yg paling bengong dan malas aku nak buat.report time aku practical aku kene retype balik n reprint balik.glerh babi bnyk aku kene buattttttttttttttt!!!!benchikkkk!!!!

Kesimpulannye,itulah saje kejer saya~SAJEEEE???? cishhh,aku tgh pk positif je neh aku leh buat n siap on time.god plzzz help me~kalo da balek umah sure lupe diri.haaaihhhh~


I cant wait to go home n date n finish all my work~hiyarghhhhhhh!!!!U GO GIRLLLLL!!!!

1 comment:

shygurl said...

hah padan muka kena buat report LI balik, hah padan muka..

oohhh suka clas painting aja no.. btw ur lect painting rajin lepak sembang dgn i lately ni.. hah jgn jeles.. kerap okay..