Wednesday, August 13, 2008

1st Date Time Choootiii~

Yesterday aku dgn azri g lah dating sbb dgn niat yg amat hampe dgn *tmpt belajar kami* yg memisahkan hubungan kami.So yesterday pegilah jenjalan charik pasal kat OU,mari kakak citerh ape yg kami buat yer~

1st: Tgk citerh SUSUK
2nd: MAKAN...ngap ngap ngap
3rd: Shopping~

4th: Dgr Azri bebel :-P

5th: Aku balek sengsorang :-(



Memule mase nk g tgk citerh susuk,siap men lari2 dalam ou sbb da menjadi kebiasaan buat kami yg asik lambatttt aje nak g tgk wayang yg dah di book.Pastuh lapa tau sbb xmakan lagi,masa tuh da 430petang.isk..isk..iskk..So aku belilah nugget kat gsc tuh,sekali gilerh babi keras nak mampos.Sedeh lagi:-( Azri pon aku tgk die baham je,tanda nye die lapa nak mampos lah tuh.Aku lak g order coke yg regular,besar tuh wehhhhhhhh!!Kembung perot minom coke saje.
So dalam wayang tuh adalah dalam 5,6 orangjer.Yelah kan sume org keje,kitorang neh bdak2 lagi, so seronoklah tgk wayang. Akukan nanti ada projek kene wat short film,short film aku ada kaitan dengan hal2 mcm bomoh2 neh,bukan susuk tapi bomoh yerk adek2 sekalian,jadik kenelah tgk citerh cmneh as rujukan. Mase awal2 tgk mcm seram tho ada a bit keconfuse-an dgn watak yg ditonjolkan but da tgh2 citerh aku paham.Saya hebatttt!!!! Azri lak asik g kenching so die xpaham dah.Hampe sunggoh.By the way,semalam adalah hari utk belanje azri sbb burfday die kan.So aku tanye nak tgk citerh ape,die kate susuk.So aku ikotlah kan...(ekceli aku yg ckp nak tgk:D)Jadik kesian die xpaham.Ke die wat2 xpaham eik~

Pastuh afta susuk habis,kitorang nak g makan lah neeeeee~Sekali makan mekdinal jerrrr.Hampe betols.Si azri neh asik nak ikot pilihan aku jerrrr,padahal aku tgh nak blanje neh.ni x 'i ikot u jelah' herghhhhhh!!!! Lemahhh aku!!!!! So makan mekdinal jelah(mekdinal=mcdonald) Time makan pon aku pakse die amek set GOLD MEDAL MEAL,sbb aku nak chawan tuh,leh ke gitu eik:-P

Our lunch at 730pm..lunchhh keee???


MIIIINEEEE is a basketball~


Sundae yg disebabkan oleh kenaikan harga minyak


Azri is a susuk boi+vampire boi


Di zon merokok

Acara shopping pule dimulakan dgn rembatan beg yg murah dan cantek di MOMOE~yg penting murah yerkkk.Azri plak xsukew:( die tetap suke beg yg aku pakai yg da koyak2 tuh.Hampe je.
lalalala~saya telah digantungggg!!!


Kemudian shopping utk azri punye burfday plak~aku mmg nak belikan die wallet sejak die punye wallet hilang kat PUDU,dia mcm pakai ape ntah plastik punye case simpan duit dan kad2 die.So oleh sbb sekarang tgh sale gilerh babeng aku pon ajak die g TOPMAN,sbb die dari harituh mmg da usya jer wallet neh.N the price is not more than 50 okeh adek2 sekalian~So akak rase lege sket nak bayar~
cantek x saye??

Terus kepoh nak masukan sume harta die..huhuhuhu

Teng..teng..teng...


Muke mcm xpuas hati sbb penat,tapi layan gak ape aku suro buat


Mase neh da nak balek dah,sekali adalah masalah si azri ni.Leceh betollllll....Tapi sian kat die.Aku pon teman ar die sampai kol 930.Pastuh die pon citerhlah kesah hidop die...lame betol.Aku pon da bosannnn gilerrrhhh n sangap lagi,teroslah nak balek.Die pon nak balek dahhh~
Muke penat dan xlarat dan rase cam nak berak pon ada

2 comments:

nnurintan said...

hoi..aku dapat cawan swimming..

*** apsl laki ko tu mata hijau ala2 gelimat..ko tau x gelimat tu hape?kalo xtau ko g youtube ko cari gelimat..sure ko terpikat!!

YanaSaja said...

manade hijooo....baju hijo adelah.aku tgk mata die hitam je.mungkin effect kamera henpon.

xsuke gelimatttt!!!!