Thursday, May 29, 2008

Kembalinye Aku~

Sudah lame x berbloggy~i feel bz but i dunnow wif wat.By the way da 3 hari aku kene CB aka cirit beret.ekekeek~azabnye TUHAN saja yg tahu..huuu~

Lately neh ada wat biznez haram sket.sket jer lah tapi,aku baru berjinak2 dalam biznez neh.Awal2 neh jual kat member2 dgn adek beradek saje. Love life pun lately neh okeh jer~happy..heeeeeeeeeee~

Ada bnyk lagu yg ingin ditujukan kepada insan tersayang,over gilerh aku kan!!!hahahaha..tapi kesah chenta2 nanti2 lah.

Skang aku da ada kucheng kat umah,hehehe.die ske melompat,panjat langsir,dok dlam baju kotor aku,tdo atas katil aku!!!!! grrr....die xda name lagi.name die kiddie!!

2 comments:

lilypark said...

kuceng ko tuh pagi td aku nak p keje sebok2 jek masok dalam umah balek.. pastuh nak menghalau nye plak gilerrgh degil la kan..

shygurl said...

degil cm tuan dia la tuh