Sunday, May 4, 2008

Azri

Die sangat garang.


Muke die mcm gangster.


Tidak disukai oleh teman2ku.(kami ada sejarah dgn azri)


Die pentingkan mummy die(anak yg baek)


Suke pakse aku buat bnyk bende.


Suke gado dgn die sbb die akan balas balik.Not type of bf yg akan pujuk kau.


Die suke kucheng macam aku.Penting bagi aku!


Die mude setahun dari aku.Tapi ketinggian mencapai ke tahap almost 180cm.


Rambut die kerap betukar2.Aku benchi betol.Kalau aku cakap benchi nanti die komen aku plak.Lagi aku benchi nanti.Jadi tengok dan terime jer.


Avenged Sevenfold fan.Fan ker?Die suke lagu jer.Aku pun suke.Die kagum aku minat A7X gak.Nak wat canerh aku ada abang yg METAL+PUNK+ROCK...pham2lah pengaruh neh.


Aku yang ngorat Azri dulu.Bile da dapat aku buat2 tanak.harharhar.


Muke die mcm siam.Die yg cakap.Padahal xda pun.


Die gemar men game.


Die xtawu Indiana Jones tuh ape.(aku akan ajar die nanti)


Post neh sempene Hari Kegatalan Sedunie

2 comments:

lilypark said...

YANA

Die baik ngn aku tp die pon garang jugak ngn bopren die

Muke die pon mmg mcm gangster

disikai oleh teman2 ku

die pentingkan kucing dari aku

die x pakse aku buat kerje pon

die mmg suker gado

die suke kuceng x macam aku

die mude 8 bulan dari aku tp die ttp tinggi dari aku even die pendek dari azri

rambot die x penah bertukar2 style

die peminat setia LELAKI HEMSEM.. x kesah la lelaki die kenal ataw tidak asalkan lelaki tu hensem die mesti suke

mmg die yang ngorat azri dulu~ die gatal

muke die x macam siam tp macam bayam :P

die mmg gemar maen game, saye pon gemar

die tawu indiana jones sebab die kaki tonton

post ini nempana hari kebosanan sedunia

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

ekekekekek.. lawak tol