Thursday, April 17, 2008

Ke Mana Saya Menghilang

Di manakah aku menghilang sejak ISNIN 7 haribulan 4 2008 sehinngga 14 haribulan 4 2008?? Sebenarnyer aku nak bgtau yg aku da tukar tmpt prctcal dari FILMSTAGE SDN BHD ke NIZARMAN SDN BHD.Sebab musabab yang aku tukar tempat ini ekceli kerana company lama aku yang tidak mempunyai banyak job dan mostly office mate aku bertindak RACIST terhadap diriku ini.YE RACIST YER TUAN2 DAN PUAN2!! Lalu aku pon berhasrat nak membawa diri ke NIZARMAN SDN BHD iaitu company yg menempatkan rakan baikku ini.

Pada 7hbln aku dah start shooting utk telemovie yg bertajuk CINTA TERAKHIR under NIZARMAN punye terbitan.Aku dgn tiq kene keje bawah props.Mule2 kami macam budak pemalu umur 5bulan yg gedik ngader2 xkenal sumer orang.harharhar.buat pengetahuan sumer pelakon citerh neh adalah RAJA BARAH ehh silap..RAJA FARAH, ANDING AF2 Ddan HANEZ SURAYA(bukan penyanyi itu yer)

Telemovie ini under production BKB,dan sume crew nyer adalah lelaki yer except AKU dan TIQS...huhuhu,bayangkanlah betape gilernyer kitorang dgn kaum2 jantan yg kegateian tahap maksimum itu,pengalaman diraba mmg tidak seronok yerk!!! Tapi lame2 aku dah biase(bukan biase diraba tongong!)Aku dah biase dgn kejer2 ini.Korang nak tawu kitorang bangun kol berape? Yer kami bangun kol 5pagi dan kol 6pagi dah menuju ke LRT KELANA JAYA.Kol 8 pagi dah kene ada di AMPANG.haiiih~sekse zahir dan batin ku yer~ Aku xdapat jumpe kak rai dan ayedzah properly langsung.Aku sampai umah kol 1 pagi diorang dah krohhh krohhh,kol 6 pagi aku gerak keluar diorang krohhh krohh lagii.Jadik kami mmg tiada jodoh.

BTW,sepanjang shooting ini aku dah belajar banyak bendelah.Buat keje kene pantas,nak lemabap2 dgn production yg crew sume laki?HARAPANLAH!!!Walaupun mereke OTAI tapi mereke neh xkerek nak sumbang ilmu tawu x~I MISH THEM...except 1 WOMEN!!!!

Ada cherite di sebalik produksi ini iaitu aku telah dituduh cuba mengorat suami aka DIRECTOR telemovie ini..ho yeaaahhh!!! Tuduhan ini dibuat sendiri oleh bini die.Aku nanges macam monyet kat Ampang Point..SEDEH...haaaih..sume org try nak cheer up kan aku tapi xberjaye kerna mood saya mmg at d very lowest point.Namun begitu,masa last shooting aku kuatkan semangat dan tidak menghiraukan sebarang gangguan dari DIRECTOR GATAL ITU yer~Dan gosip murahan itu sangat tipu belake.gosipkanlah i dengan ANDING kan besh :D

So itulah kesah shooting kami~selain jaga props kami kadang2 buat conti gak..tengok mood kami juger~Selain itu,aku buat part time churik2 tido biler ngantuk time shooting dan aku berjaye merangkul watak sebagai extra pesakit HIV dalam telemovie ini.HAMPEH!!!!

TELEMOVIE ini akan ditayangkan di ASTRO RIA yerk~SEKIAN....panjang aku bebel wohh!!!!




l-r(my assistant director abg MIE n my abg props abg ANIP,aku sebagai arang kecil)

5 comments:

lilypark said...

kaw sngat seronok okeh walawpon keje penat...dapat banyak pengalaman (termasok la pengalaman diraba~auwwww dan pengalaman mengorat laki orang) hahaha..

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

wah.. sejak bila ko suke laki org neyh,yana?? balak ko yg kuat men ragbi tuh ko da campak ke longkang kew?? hauhauhauahauhauahuah~

ala,yana.. ko kn suke diraba2.. ekekekekeke~ yg ko g nanges watpe?? ko belasah aje bini die tuh.sedap mulut tuduh org jerk~ haihh~ aku plak yg angin!! haha

YanaSaja said...

kepala lutut koranglah pengalaman dirabe..by the way atiq pon dirabe juger...hahahah..sumer pmpuan meraselah dirabe...huhuhuhu

Bab laki orang tuh no comment, i ada bf yg bergetah xkoser aku nak amek laki orang~

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

ekekekekeke.. yana gelabah tahap merapan~

tiQsZiE HangSwa said...

hahah
tapi aku diraba tak dast la kan
sebab aku ader self defense

keh3x
siol je pengalaman sangat banyak ok
tak taw nak campak maner