Thursday, April 24, 2008

American Idol Ku

Last nite was Andrew Lloyd Webber theme. My favourite songs from the maestro
itself is from 'The Phantom of The Opera'. All of the songs are wonderful and marvelous.Cats was good too.But not as good as The Phantom.

Idol ku yang pertama~David Archuleta
So last nite,tiz lil David decide to sang "Think of Me".In the movie,the song was sang by Christine Daae~A girll!!! So we thought lil David could blow the hall again with his on way of singing the song.
It turned out very nice to me.He sang it his own way and i think its just nice.But nothing impress me.neutral

Idol ku yang kedua~David Cook
Big David pulok nyanyi lagu from Phantom juger~heehe.I loiike~Die nyanyi 'Music Of The Night' This song Phantom yg nyanyi dalam citerh tuh but suara si Gerard Butler dalam tuh amatlah hebat kan so aku mcm xrase si abang David neh leh nyanyi mcm abg Gerard.Sekali die tarik suara die,makkk aihhh!!! Sedap gelerh..Tros ketige2 judges suke..I pown Sukaaa!!!!mrgreen
Kenape aku rase macam die yang akan jadik American Idol???

Conclusion: David Kechik dan David Besar tetap hebat~

6 comments:

Siti Faridzah Lokman said...

oh kaw~ kate suke yang rambut ader cincin tuh.. mentang2 la malam td dier nyanyi tak sedap, tros nak suke kat orang laen plak ek~ hehehehe:P

tiQsZiE HangSwa said...

hahahha

betul tuh


tapi aku x taw ap2

YanaSaja said...

kehkehkeehek..rambut cincin tuh hensemmm tapi nyanyi xsedappp..hahahha

dan2 tukar idol...

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

no comment coz aku x minat american idol.. hauhauhauahuaha

shygurl said...

american idol apa brg....

YanaSaja said...

american idol lah beshhhh!!!! wuhuhuhuhu~