Sunday, March 23, 2008

My Saturday Nite


Sape tgk citerh cerekarama kat tb3 semalam instead of AF, SILER ANGKAT KAKI????

Aku salah sorang yg layan cerekarama, since umah kak rai xdak ASTRO lagi, usually aku payah nak layan cerekarama coz mostly storyline diorang gilerh cliche <--- betulkah eja neh?? hehehe

So malam tadi tajuk IHSAN kot...still lebeh kurg same gak jalan citerh die..tapi full of nasehat n pengajaran tuh sumerk!!! sedeh wooohhh..aku plak mcm nak nanges sedeh2 gitu kan..kak rai menitik kot..har har har..

Then aku bajet sure lah mak aku tgk kat umah neh then tetybe dalam 12 lebeh2 tuh dapat msg..hehe hagak dah..sambil aku tgh makan burger tuh aku msglah mak ckp aku tgk citerh tuh n kak rai nak tepon mak skg.har har har...

Sbb dalam ending citerh tuh, sorang mamat neh die balik kpg n tanye mak die samada die ada buat salah or x kat mak die then mak die nanges2 ckp yg mak die kechik ati sbb ape...mak aihhhh aku sedeh wohhhh!!!!!!

Kalo aku tanye mak,mawu mak buat list panjang kan..dahlah aku nak last,perempuan lagi..mak mane xsusah hati kan...

Moral of the story, Janganlah igt korang xpenah kechikkan hati mak korang and jgn anggap itu small matter...sniff..sniff...

2 comments:

~ DyLa DeLLieCaD ~ said...

isk.isk.. aku pn tgk.. sedeyh siot.. huhuhu

me-ya2 said...

yana,

mmg la citer tu sedih tpi kita x tgk pon......hehe sbb layan af.tpi taula sket.

manada anak yg x buat salah kt mak kan.baik mintak mahap cepat2.jgn tunggu raya je.

eh?da ada bf ek.oh kisahnya.