Thursday, March 20, 2008

My Maulidurasul Day

Hye there :-) is it to late to wish Selamat menyabut hari maulidurasul? i dont think so....so selamat menyambut hari maulidurasul. Hari ni kire public holiday tapi aku tahu anak2 jaws dan jaws ade kat opis tgh wat keje sbb ada 2 job soon to be shooting masing2 bz nak settle keje masing2 n as for me sbgi seorang MUSLIM yg menyambut maulud nabi kite kenelah cuti kan? kan? kan? haram kan kejer?? :-P kehkehkehkeh.....

Last nite,sumthings happen dalam umah,but i dont wish to write bout it, rase im not suppose to involve or masok campo.saye takot kak rai :-P keh3~

Btw hari ini, sang kak rai berhasrat nak lepaskan marahlah gitu kununnyer dan mengajak aku utk menonton wayang dan makan pizza.FREE LAGI!!! ho..ho..ho..sronok okeh kalu hari2 begini.kikikiki~gadoler lagi :-P as for me yg bukan kenal die semalam, mestilah aku sbgi adek yg kunun2 memahami hati seorang akak neh kenelah ikot lagilah die bribe aku pizza n movie.sape mau tolak kannn~ jadik kamik pon pegilah OU pada kol 1+ i guess sbb bgun tido pon da 12+..hehehe....

So we went to see tiz movie~

but citerh bout tiz movie later k~ kitorang q lah kat tgv OU tuh yg agak pnjng gelerh..time maulud nabi time neh lah sume org nak tgk wayang.sebuk saje taw~memule g gsc tapi q kat situ lagilah maha karya panjang plus gsc xkua lagi kot movie neh jadik kami decide g tgk kat tgv gak lah.Pas beli tiket kami g pizza hut..isik perot yg mmg lapa gelerh :-( g pijja hart~



lamabat gelerh order sampai okeh...biler da sampai teros baham tanpe pk panjang....


then 430 tuh tros g tgk wayang....


im not giving any movie reviews..hehe..tho aku blaja film studies tapi aku rase korang ade hak masing2 nak nilai bout tiz movie.bg aku movie neh sgt ler sweet,die tadalah cinematography cuun2 sumer tuh, but d script was nice n very synical okeh! hehehe...sgtler beshh..plus JAMES MARSDEN sgtlaaah schweet jer sepanjang citerh!!! buat aku tersenyum LEBAR...weeeee~suke berangan neh...im not giving stars for movie i watch..i juz want to enjoice dat day, n yes i enjoyed myself watching tiz....

So now.....die adalah lelaki idaman saya selama seminggu yer..hehehe


Bubye~nak 'bekerje' neh....dahler kat opis....

4 comments:

lilypark said...

aku pon tgk citer yag same jugak mase curi maulidurasul..hahaha

DeLL said...

mase curi maulidur rasul?? ape ko merepek ni chibi maruko ayed?? ekekekekek.. korang ni time maulud g tgk wayang.. cuba jd cm aku.. tido jew..zzzzzzzzzzzzzzzz.. ekekekkekeke

shygurl said...

mengapakah yana saja pergi mnonton wyg pd cuti maulidur?... tp sy juga pergi menonton spiderwick semasa cuti maulidur rasul, :-p

lilypark said...

okoko...*correction~aku pon tgk citer yag same jugak mase cuTi maulidurasul.. hahaha

tp aku x tgk kt wayang hahaha...pg beli cd kat kedai cd lucah... kehkeh... tp bukan aku yang beli taw!! aten yg beli~