Tuesday, March 25, 2008

My Family

ini family saye

obvious gelerh ke gmbar time raye~har har har...aku xda gamba nak yg latest dgn family neh sbb mostly gmbr mesti xcukup korumm..jadik gmbr rayer ah selalu complete kan..

So dari gmbar korang sure mcm tetanye brape sebnrnyer adek beradek aku..well aku ada 3sister~1 brother n me the youngest.....yg balance2 tuh abg ipar dgn anak sedare yg notty! akak aku kak uda n kak mai da kawen dah.kak uda berjaya produce zarif n kak mai plak produce nasya,wah sepasang lagik~hehehehhehe......zarif neh die sayang nasya telebeh,mengader2 tercium2 mcm harem jerkkkk..hahahaha,aku tawu die nak adek! so kak uda apa lagi kesian lah zarip aku tgk!!!

memasing adek beradek muke mmg len n perangai lagilah memang tersangat lain....kalu kitorang kuar sumer org igt kitorang neh member2 jer~har har har...tapi bagus gak aku xske kadang2 org igt kitorang adek beradek, besh kenekan org...hahaha

Tiz post ekceli juz nak bgtau kat adek beradek aku yg aku syg kat korang, tho mostly aku hangen korang tetap ader pertalian darah dgn aku..jadik xleh nak putus saudara kan..har har har...

to mysis uda - nasehat ko mmg mcmbesh,penat dgr kadang2,ko mmg ibu yg sempoi,sangat sempoi kadang2 aku tgk ko mcm dak sekolah lagi.saba jerk!!!!
to mysis mai - ko sgt garang, tapi ko besh jugak biler tibe waktu besh kau dan sronok shopping dgn kamu,aku leh patah kaki dan aku xkan lupe sume pertolongan ko kat aku k..
to mysis rai - tho kau neh sgtlah complicated life nyer, so full of challenging life n too much of things to achieved, juz to let u know, u are actually d reason that im improving my life over the limit.so u shld know how much u mean to me
to mybro wan - kau neh dimanjekan mak n abah,mentang2 ko sorang laki dan aku tawu ko xsuke dimanjekan tapi da dapt amek jelah bnyk cekadak pule.ko biler da besar neh aku rapatlah dgn ko tho ko xlah berape jaoh sgt dgn aku stakat kat shah alam jer.mentang dah ader gf maken menjauh puler~tapi xpew siaplah gf ko nanti....

to ME
- i juz want a normal family, not dat lovey-dovey happy kind of family, i want yg ada crisis sumtimes, gado2 sumer..sbb aku dari kecik da men gado2 dgn adek beradek n tell u wat ekceli bende tuh yg buat aku strong kalu gado dgn member2 sbb aku penah meyaksikan fight yg lagi hebat dalam adek beradek aku...so dats y kitorang adek beradek rapat tapi kitorang mmg jenis yg 'mind ur own business'

I luv my family~thanx to mak n abah....aku da lame xbalik umah :-(

p/s: xtau kenape post pasal neh..har har har......

5 comments:

tiQsZiE HangSwa said...

ya saya sayang family saya juga

~ DyLa DeLLieCaD ~ said...

me too.. huhuh~ adeh2.. sebak plak rasanyer.. ekekekeke

me-ya2 said...

kita tau napa entry ni dibuat..

hehe..sbb cerekarama tu kan.

ye, air dicincang takkan putus..

cereal^Port said...

blog kau bosan. aku rase mcm baca buku sejarah form 5. kekeke

YanaSaja said...

cereal port: buku teks sejarah form 5 neh gak ko bukak :-P