Sunday, March 14, 2010

Bla..Blaa...Bla....

I am stuck with lots of assignment!!! Me hate!!!
(bnyk esemen tapi masih smpt buat beloggg?ape kes?)

Starting from tomorrow i will one presentation, sng ckp start masuk minggu besok ada 3 presentation menanti muka saya :) Tahniah kepada saya!!

Sekarang tangan dan muka saye mcm kuda belang. Sbb baru pas shooting. Mesti abg rambut kerinting da xnampak saya. Sbb dia putih. Tapi saya kuda belang :(

Ohhh my finally convocation is on 4th n 5th of April!!! Yeayyyyyyyy!!! Finally weh finallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! So it means i kene skip lah event AD FEST yg course i buat sbb i ada convo! Convo lg penting sbb i da belajar mcm nak mati kat Perlis, ulang alik mcm org gila sekali xkan xnak pegi convo kan kan kan? Its like a very big freaking deal to me :) To much memories which cant never be erased :)

But some people juz never get it why im being very emoshit and think tiz as a very big deal. They juz dont..........And i thought that if i juz understand people they will understand me back and i guess people will always be people and they wont have the effort to understand u back.


Ahh wateva~As long i got my parents. Its enuff :)
I dont need anyone else than them :)


oh yes..
YOU ARE CORDIALLY INVITED TO MY CONVOCATION DAY AT
POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN ON 5TH OF APRIL,MONDAY 2010.
AND YES PLIZ BRING FLOWERS,RED ROSES IS A MUST :) AND TULIPS TOOO!!!
NO CHOCOLATES ARE ALLOWEDDDD!!
TEDDY BEAR WILL BE ACCEPTED WITH A VERY WARM HEART :)

4 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

"Convo lg penting sbb i da belajar mcm nak mati kat Perlis, ulang alik mcm org gila sekali xkan xnak pegi convo kan kan kan?"

ayat cm nk perli aku yg x pegi knovo nanti. hahaha

yanasaja said...

ko umah sekangkang kera dgn poli.aku ni yg travel gegila jadik convo is a big deal to me~

~eyla~ said...

wahh.congrats yana.finally neh.seriously wajeb pegi convo sbb bukan sng nk dpt scroll tuh.bermati2an stadi tak kn la takmo convo kn.convo is GREAT!!

Anonymous said...

[color=#99aadd]Hello guys! I'm about going on holiday to Asia. I would like some info on[/color] [url=http://pattayathailandhotels.info]Pattaya[/url] [color=#99aadd]in[/color] [url=http://pattayathailandhotels.info]Thailand[/url][color=#99aadd]. It's a good place to go with family or I should choose another place? Thank You :-)[/color]