Saturday, January 16, 2010

Weeknd With The Girls

Weekend was spent at my 2nd sis houz,Kak Mai.It was crazy coz for the 2nd time in the row,my plan for friday sure xjadik.I wonder why.Supposedly as usual mybro,wan will pick me up afta Friday's prayer n send me to KTM Shah Alam yg lagi seminggu baru nak smpi depan mata ko.Yeah trust me on the waiting.Mmg super lameeee~Ok continue.Kak mai plan nak kidnap me afta kelas ended on Friday around 10.I xsempat nak salin baju ke hape,teros naek bilik grab my bagpack n karpet yg nak dibasuh tuh. Giler besar karpet tuh n imagine jelah keadaanku yg pakai baju kurung bawak karpet.Ada mcm foreigner jual karpet x?Ha Ha Ha

Okeh then teroslah kak mai bawak pegi bangunan creepy yg seyes xpenah tau kewujudannya. Mmg betul lah ape org cakap,da nampak yg cantek yg buruk mmg xdipedulikan.Ehh ada ke org ckp cmtuh? Kak Mai serabut xsiap 50 more paperbags so dia kidnap me siapkan same2 yg 50 tuh.

Balek je umah sbnrnya xbnyk mane pun 50 tuh,cepat je siap and then tido smpi lebam.Malam hantar to customer.Then tido smpi lebam lagi sbb pagi2 nak pegi IKEA.....AGAINNNNN!!!!!!! Tapi mari makan di Warung Penyet dulu.Gila sedap weh Ayam Penyet and tiz iz my 1st time mmg seyes ar pasni i want to sleep wif Ayam Penyet.Me love u PENYETTTTTTTTT!!!!
Wif Kak Mai waiting for Si Penyet

Then kitorang tunggu SiAnggerik yg gila selamba je leh layan tgk Boys Over Flowers dulu buat kitorang ternanti2,tau lah ko bejiran dgn IKEA kannnn.Grrrrrrrrrr.
SiAnggerik n Okinokiyo

Plan asal pegi Ikea sbb nak beli stuffs for Zarif n Nasya besday yg lagi 2wiks. Stuffs tuh mcm mak nenek punya cawanlah pingganlah. Yelah mak nenek tuh sume. N nasya mmg seronoklah serabot2 dkt Ikea.Adehh Adehh.
Si kecil yg bermain smpi nanges then sume org tgk 2 ekor makcik yg buli budak.

Akibat menanti Nasya so terpaksalah jadik gila di Ikea.TERPAKSA KE?
imma dog.Cute Dog.

Okeh nak cerita yg akibat gila ni smpi lah aku pon terduduk kat tgh2 ikea. Bukanlah tgh2 penjalan kaki.Tapi kat tmpt budak2 men tuh kan.So bila da duduk mestilah amek2 gmbr pastu mmg da jadik kebiasaan bila ajakorg amek gmbr mesti gmbr org yg diajak tuh tetibe xda kepala ke ape kan. Mesti gmbr ko je yg FULL.hahaha. Sekali tetibe ada sorang mat salleh ni terus approach aku then cakap Melayu plak!

Mat Salleh :Eh sengetlah.

Aku :Oh eh?(blur tetibe)


Mat Salleh :Mari saya amekkan gmbr.


Aku :OKEH.(tatau apesal agree sbb da bnyk kot gmbr aku amek)


Jadik gmbr yg before tuh aku nampak comel jer walaupun kepala sianggerik takda. Bila org da approach dan dannnnn gmbr yg after tuh muka aku gemok dan senyum mcm kambeng. FINEEE FINEEEE. Sianggerik excited lebeh tatau apesalllll.



TO BE CONTINUE.Nak balek UiTM jap

3 comments:

Si Anggerik said...
This comment has been removed by the author.
kak rai best said...

wahahaha. lawah seyh. aku senyum spt kambing sbb tgn mat salleh tuh shaking. pastuh kelako sbb aku tau niat jahat ko mmg taknak kasik muka aku masuk. pastuh cm mat salleh tuh bersungguh2 tp naper ntah shaking. :p

cik zatil said...

comel..hehehe.. :)