Friday, December 18, 2009

Saya Yang Miskin

One thing i realized yg i xda bag utk kegunaan ketika pengajian di UiTM.Harituh sombong mak offer mcm2lah aku xnak kan.Apesal aku xnak ek?Oh yes sbb design bag mcm org tua so aku xnak plus mahal2.Apakah harga bag smpi ratus2,nak bawak pegi kelas je kot.


So sekarang ni da xda orang nak offer aku lagi utk belikan beg.Pastuh skg ni plak asiklah terbukak online blog jual bag yg cun2 gila.Price xlah melampau even tho non branded tapi cantek.Tapi still xda org offer.Benci weh benci bila jadik pengemis,keje nak mengemis je pastuh buat cerita sedeh.Bag yg currently pakai dahla bukan hak milik sendiri tapi da buat mcm hak milik sendiri pastuh siap da terkoyak smpi aku pakai pastuh maseh pakai sbb da xda wang ringgit nak beli sendiri.Okeh berjaya x cerita sedeh aku ni?Ada x sape2 nak hadiahkan beg sempena tahun baru ke krismas ke belated besday ke xkesahlah sempena ape2..huhuhu.Kalau boleh nak 2,xpe x?


Okeh fine benci.Oh by the way,kenapa laki aku da semakin tembam??Melampau betul.Baru berapa hari ditinggalkan suke2 hati jer tambah kg banyak2!!Tapi mekaseh kerana menjadik sgt cool dan tidak peduli dgn budak2 kecik yg xmatang tapi poyo matang.Saya sayang awak dan ingin awak menjadi pet saya seumur hidup,i feed u carrot everyday ok!
Halaaah halaaah comelnya dia.

3 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

miskin la sgt.. eeeeeee.. aku neh geram je bila baca post ko neh!! citer ko x sdeh lgsg okeh!!!!!!!! ahahahahahahaha~

okinokiyo said...

mana beg yg ko suka nak tgk

yanasaja said...

dila: eh sedeh tau cerita aku.ko je xpaham perasaan hati ini.hahaha

kak mai: aku sdg survey yg cantek2 ni.