Monday, December 21, 2009

MUKABUKU

I try to register for FACEBOOK
(yes i am very super lame sbb baru nak register)



TAPI MY ACCOUNT SUDDENLY HAS BEEN DISABLED.

PADAHAL SENDIRI XTAU APE BUAT NTAH TADI

DAHLAH KENE ISIK SEGALA MAK NENEK PROFILE MACAM NAK CARIK JODOH.

SO FINE I GIVE UP AFTA 5MIN!


BAEK I MAEN BURUNG TWITTER!!

11 comments:

lilypark said...

ala...baru je nak bersorak sebab yana nak register facebook...skali tak jadi laa....jangan la givap. join lah facebook. din kutuk ko dalam facebook cakap bontot ko kemut. hahahaha.. join la... ko leh kutuk din balik :D

yanasaja said...

ayed: apekah bontot kemut?bodo punya din.penatlah yang nak tulis profile.ko isikanlah.hahaha

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

ntah.. aku sokong ayed!! yana neh sengal.. elok2 da isi, bley plak men give up neh?? apekah bontot yana selalu kemut?? nk berak kah?? LOL

yanasaja said...

dila: leceh weh leceh mende2 ni sume.plus aku xnaklah men mukabuku semata2 kerana backstabber yg xsedar diri yg da lupa diri.bontoj aku kemut sbb aku comel.sekian.

lilypark said...

ala yana jangan lah marah pule... din tu main lawan2 bontot la.. hahahah.. eh kau nak main burung tweet tweet ke?? aku pon nak~ dila ada tak?

yanasaja said...

ayed: aku nak men burung twit twit tapi sekali tuh aku punyer username sume da taken.da aku xtau nak letak username ape.bodo betol alasan aku.tapi betoll wehhhh.huhuhuhu

pijapepijat said...

ape daaa..
bru buat dh kene disable??
huhuhu.. sadis sunggoh nehh..

yanasaja said...

pija: tuh namanya xda jodoh pija.hahaha

phatgurl said...

hello... jalan-jalan cari blog.

Si Anggerik said...

yana sengal. cepat ada fb. nti cepat dpt jodoh. haha

yanasaja said...

phatgurl: ur welcome to jalan2 and bareng2 di blog sini.hahah:)

kak rai: takpe jodoh aku da ada depan mata.ok aku xpaham ape maksud statement aku.kehkeh