Monday, December 14, 2009

Best Day So Far

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see?
You, you belong with me, you belong with me

Tadi i went to BP Mall with mak and abah.Purposely nak beli kasut pegi kelas bile naek itm nanti.Sbnrnya da aim satu kasut ni since Hari Raya,wahhhh gila lama sejak hari raya da terliur.Tapi xdpat sbb abah kate xcantek.Kejamm gilaa then setelah berbulan buatlah lagi percubaan dgn bawak mak manetau dia approve kan(yelah nak shopping pakai duit parents jadi harus redha dgn pilihan parents bukan pilihan sendiri yerrr!!) Sekali bila bawak mak pon x di approve jugak then abah pulak still igt dgn kasut yg dia xsuka itu.So xdapat juga flat shoes itu dan terpaksa buat pilihan kepada flat shoes yg len.Puas hati jugalahhh.Hehehe~


Then lepas tuh jalan2 lagi sbb nak carik belated besday present for myself.Its either jam,seluar or handbag. Adalah jumpa satu jam yg cun jugaklah tapi its a bit pricey then cari handbeg but then again mata i ni nak tgk yg branded2 jer mcm anak org kaye!! Korek biji mate ni karang!! Nak branded2 sila beli sendiri yer yana!! Seluar pulak i rase xnaklah beli,bia exercise smpi peha kurus then leh pkai balek jeans2 sume.Adake i pakai jeans tapi xleh zip and button :(


Then berjalan2 lah kami then terjumpa kiosk mcm pet shop.Adalah jual hamster comel2 dan mengkarung hedgehog pastuh i pon sebagai seorang pencinta haiwan ni geletek2 lah hamster yg comel2 saiz ibu jari ni.Mmg bapak comelllaaaaahhhh mcm nak picit2 jerr!! Grrrrr!!!! Then tetibe ada satu hamster ni telebeh makan kuaci kot selambe je gigit tanganku!!!! Saket okeh!!! Terkejut dan teros blah sbb malu.Booo!!!


Pastuh mak da marah2 sbb mengah asik jalan jer dan i tetibe xnak beli ape2 for hadiah present.Then tetibe terpk plak yg i arituh nak EXTERNAK HARDISK!!! Sebelum ni ada dah tapi still xcukup.Yelah external lama 80gb jer. Then pegi kedai komputer then ada jual EXTERNAL HARDISK 500GB FOR RM 299 ONLY!!!!!! Gila babi murahh!! Okeh xtaulah murah ke x kan,maybe kat lowyat leh dapat lagi murah but for me its the best deal plus its a christmas day special price.Jadi setelah dapat approval from mak and abah so i own tiz 500GB EXTERNAL HARDISK!!!!! Silalah bayangkan berapa banyak video leh dicampak di dalam external ini!!! Bangga sambil kembang2 hidung!!!!! Dulu i student video, so everytime nak edit video mesti low disk space.Sampai pening2 nak wat cemane lagi.So bila da ada external hardisk yg besar bebenor capacity ni teroslah leh simpan video2 ini elok.Plus plz imagine how many video for 1n2d i can download and keep it in my new 500gb external hardisk!!! Hahahah haruslah ulang 500gb EXTERNAL HARDISK 1000x sbb rase sangat gembita tak terhingga. Nilah besday present terbaek yg penah i dapat!!! Terbaek dari lautan dalammm~ Adek beradek sila jelesh!


MAK N ABAH TENKIU

MUCHOS GRASIAS!!!

SARAGHAEEEE!!!




4 comments:

pijapepijat said...

dem! yanah! jelesh aku ngan harddisk ko!
btw, psl petshop tuh kn,
aku pown pena kena geget cm ko gak tau..
aku niat nak belai2 je hamster tu dgn kaseh syg.. tibe2 kene geget plak! teros bad day aku hr tuh! wuwuwuwuu..

yanasaja said...

pija: jgn jelesh pijaja,dgn duit gaji ko,ko boleh beli yg lebeh hebat dari aku tau x.

hamster tuh mmg serabut,adake gigit org selambe jer,mesti xda sape nak beli hamster gedik tuh sbb jahat gigit2!!

:+:DyLa DeLLieCaD:+: said...

download la video jj jugak yana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nanti bley bg kt aku~~~

>___<

yanasaja said...

dila: bagi aku limaploh hengget dulu kalo nak video jj.muahaha