Tuesday, October 13, 2009

Sangat-Sangat Tidak Mampuuuu

Saya nak belog tapi saya xmampu

Saya nak berdiri tapi saya xmampu

Saya nak makan tapi saya xmampu

Saya nak reply msg tapi saya xmampu

Saya nak berchakap tapi saya xmampu




SAYA MAMPU NAK BARING DEKAT KATIL JER......



Saya kene gastrik tibe2.Since Saturday nite until now i'm so weak. Full report about wat happen laterlah k.


Skg ni keje i asik muntah jer.Skg da stop sbb ada medication, kalau xda mmg jamban tuh best buddy i smpi i sehat.

Ni pon i try laratkan diri mengadap laptop sbb abah suroh design poster dgn kad jemputan for jamuan hari raya kat hospital dia.Keneee gak buat.Sapa kate xsehat boleh bareng2 ala2 budak umur 5bulan.


And sape kate xsehat xboleh on9 shopping.........

Chantek kan jacket ni. Tapi xsampai lagi ponnnn.





DAHHHH NAK BARINGGGGGGGGGGGGGGGGG.
TAK LARATTTTT TAK LARATTT!!!!!!

8 comments:

Bainun Waheeda said...

kamu.baek cepat ye sayang

Mybirthday said...

yanaa tu mana punyaa ehh??cunnyee nak beliiiiiii

akue said...

salah sendri sebab sakit..akakakaka, padan muka ko

lilypark said...

semoge cepat sembuh ye lalink...

nnt g tgk cuci mesti dah sihat taw...

take care~

emmetRaxor said...

ayok tak sihat..
dah tak keje kat gsc lagi ke??

Atuk said...

tulah suka makan lambat2. Nak jadi mak e le tuu.

tiQsZiE Shinoda said...

get well sooonnnnnn

pijapepijat said...

baju tuh ala2 MCR doww..
chepat2 sehat okeh..