Tuesday, May 5, 2009

Menggatal is a MEAN word dearrr

Eh pasan tak lagu aku da tukar.Huhuhu.gembira~Ni lah lagu greenday pertama aku dgr dan aku teros minat glerh kat greenday.So sape tak suke leh MUTE kan audio.Xkesahhhhh ponnnnn~




Semalam..............aku call Azri.Mengade glerh kan.Aku cm pk 'Ah wat d heck kan'.Plzz read:

'I'M A BIG TIME LOSER BUT I JUZ WANT TO TALK TO SUMONE'


Memule aku miscall dulu.Lame gak ar aku miscall.Hahaha.And then dapat msg die suro call balek.Ehhhh~

Then kitorang borak borak borak borak borak.Maseh berchakap mcm normal lah.Cume tuh ar aku rase ayat aku mcm jahat sket jer.Pehal ntah aku kan.

And aku tau die bace blog aku dari last sem lagi so tau2 jelah blog aku penoh dgn citerh pasal die.OVERRATED glerh!! Tapi di kate die xterase ape2.Its good lah kan.So to Azri,this is for u:

"Thanx for reading,thanx for still being you.At least i dont feel like regretting anything."




-------------------------------------------------------------------------------------------------

WAN dan KERINDUAN PADA RUMAH


So aku rase aku mmg betul2 sempatlah utk ikot abang aku konvo.Its really a good thing.Aku xda rase bersalah langsung lah kan.Wan da agak banyak lah tolong aku time aku kat poly ni and utk membayar nye semule adalah dgn menghadiri konvo wan.Hahahahaha.Membayar jadahnye lah kan!! I am so happy to be back with my family.Rindu glerhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Tak sabo-sabo nak balek umah dan bergolek atas katel.Dahlah panda busyuk kene buang dahhh!! Abah sampai hati.wuwuwuwuwu.Amek zara je lah jadik panda busyuk.Hehehehe.








Entry tidak bermutu lagi pada hari ini.Gat Dem!!!

5 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

ko x gatal yana.. tp ko gediksssssss.. hahahah~

neway, dear.. thanks for that freaking good magazine!! this is the bvest belated birthday gift!! anyhting related to DBSK/TOHOSHINKI/TVXQ! is the best thing for me.. hahahaha~ :p

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

*best.. wrong spelling coz excited tgk magazine eventho sepatah ape aku x fhm.. hahaha

okinokiyo said...

panda ko tu bukan jek busuk berkuman segala aku rasa ada.lgu teruk kuman dr swineflu tu hahaha

~eyla~ said...

bantal bachen kte pon dlu mak ngah selambe jek buang.balek2 umah tgk da takde.sobs gle.parents mmg hobi mereka buang bantal bachen anak2 agk nye.heh:)

yanasaja said...

dila: tadahal takat magazine jerh.plus si jojong tuh agak rare jer kat sini.so xpelah kan.heheh

kak mai: panda busuk aku tuhlah yg mengeratkan silaturrahim semua orang.

nabila: mungkin mak2neh dengki kot kite ada bantal buchuk.panda buchuk kite tuh siap ayah kite semunyikkan kalao atok kader datang.kechik ati gelerhhh!!!!