Friday, April 10, 2009

Sungguh Rapat

Sedang aku duduk bercangkung di katil menaip entri baru ini,aku sedar yang aku sungguh rapat dgn adek beradek aku.

Yang aku tau kalau abang aku wan, buat masalah dan merahsiakannya,semua orang akan call aku atau carik aku.Rapatnye aku dgn wan.

Kadang-kadang bile aku ade dgn kakak ketiga ku kak rai, mesti die bagitau aku rahsia yang sume orang tak tau.Ahh rahsia ape tuh,tuh kite xtau lah ye.Rapatnye aku dgn kak rai.

Kemudian bile dgn kakak ku yg kedua kak mai, kitorang sampai boleh share boifren yg same iaitu Edward Cullen.Aku xkesah pun.Rapatnye aku dgn kak mai.

Apabila dgn kakak sulung kak uda,aku sungguh rapat dgn die sampai die boleh bagi hp die kat aku time aku susah.Lepas tuh die selalu bawak aku jalan2 kalau aku cuti.Rapatnye aku dgn kak uda.


Oh Tuhan.Rindunya aku dgn adek beradek ku....

P/S: Gmbr adek beradek paling latest mmg xdalah.Aku rase kite xpenah ade gmbr adek beradek yg full lah kan.Adehh!!

6 comments:

akue said...

aaa...

yanasaja said...

wan: bengong

okinokiyo said...

mana ada edward nk ko..ko cuba tnya dia sendiri..

eh raya ni kite amik gambo adik beradik jek nak x??sila voteee!

yanasaja said...

yana: aku setujuh!!! kite amek gmbr adek beradek plak!!!

Si Anggerik said...

huhu. jgn risau... ill make sure everyone will be able to come to ur convo. kak uda n wannnn!!!! siler dtg convo yana nantiiii. huhuhu. btw. rahsia terbaru aku is odw....

yanasaja said...

kak rai: wah sayang kak rai!!!! huhuhu.rahsie ape neh!! aku mimpi alifa ko tau x.hahaha lawak sunggoh.