Friday, March 13, 2009

Semalam kan......

Cemalam malam kan, g ar bilik dayah tau.G bilik die semate2 mcm nak gosip.Leh ke ek cmtuh???Mak jgn marah..hekhekhek.

Teros landing atas katil die then pakse die citerh dari A-Z...huhuhu mmg cho punny arrr.
Padan muke kat budak tuh.Pastuh skg neh mcm ada misi jahat sket nak kenekan budak lagi sorang tuh.Hikhikhik...Jahatnyeee saye~
Ape misinye arrr tuh xleh bgtau nanty org ckp kte jahat.iskkkkk~

Time tgh gosip tuh,kepale neh mcm da weng sket pk sape nak anta kite g bus stand ptg nanty ek.Cian kite dah ar mcm tebiar jer.Ehhh nak sedeh plak tetybe.Okeh2 smbung balek.Lepas msg2 sume org yg baek hati,akhirnye bunda yg terpilih utk menghantar kite(ekceli bunda jerlah yg ada utk anta kite)isk isk.Saaaayaaaangggg bundaaaaa!!! Misi 1 check!!

Pastuh men2 msg dgn sorg junior neh.Die mcm sgt comei okeh.Grrr geram sbb comei mcm nak picit2 jer.Pastuh kate time tuh tgh gosip kan so perhatian pada men msg mcm diabaikan.Sekali apa dahh aku tulis 'kte nak ayam goreng'.Tetibe xxx?????Mesti die igt aku neh si kebulorrr.Malunyeeeee(mase neh aku maseh xsedar yer yg aku da sms nak ayam goreng)

Time tgh gosip2 selepas 30min neh tetibe dayah kecik dtg bilik dayah gosip.Tetibe die tanye 'yana ada kat sini x?' Wahh mcm tau jer aku kat mane.Pastuh kan.....die hulur ayam goreng 2 ketol!!! Ngeeeee!!!!!! Aku terus menjerit yg sangat kuat.Warghhhhh malunyeeee!!!!!! Cian dayah die kene antakan ayam utk aku.Aku yg maseh mcm chachat teros makan ayam goreng.Sangat sukeee lahhh keadaan ini.Mcm chomeinyeeee muke kamu dgn perangai kamu.Manelehhhh mcmneh!!!!

Sekarang kite nak ayam goreng lagilah~dap dap

3 comments:

adamLUBA said...

huh!
patut laa xnak mcD..
dah ada ayam goreng rupanya!

yanasaja said...

i b.o.i.k.o.t lahhh..ngadew2 die neh

tiQsZiE HangSwa said...

burit lu

ader skandel ngan kumpulan boboi lakk