Tuesday, March 17, 2009

Kepala di Awangan.....

Ok semalam g ar kunun2 charik sexpistols punye tshirt,tapi yilekk!!! Xda ar..Menchikk gelerh.Yg jumpe hanyelah rollingstone punye tshirt,gilerhh xnak ar kan!!Sbb tetibe terbayang mick jagger kalau pakai tshirt tuh.Huhuhu mengadew!! Kalau pakai sex pistols so akan feeling sid vicious sket~wawawawa bdarah idong...okeh stop it!!

Oleh kerane mcm hampe.So terbeli kasut.Ehhh..Lepas terbeli kasut pastuh masuk satu kedai neh,mmg sgt COOL arr die punye shawl.Siap ada gmbr bintang.Alahh ni cm shawl yg style yaser arafat pakai tuh.Hah yg orang g haji pakai tuh.Hehehehe.Tapi kali neh kan shawl style yaser arafat ko ganti letak tengkorak2.Hehehehe.Aku sgt teruja.Tapi xdalah sampai nak beli kan!!Over jerh.Tapi ekceli chantek,kalau kene gaye mmg sesuai ar.But kalo ko saje je g jumpe mak mentue ke bakal mak mentue ke pakai shawl tuh,korang lupekan jelah nak kawen dgn anak orang.Huhuhuu.

Sbb cm bosan dgn bp mall yg xda tshirt sex pistolss!!! Aku beli checkered shirt yg mcm nice.Boleh ar,tuh pon sbb murah,kalu x mmg xdanye nak beli ar!! Then teros g oldtown nak makan,nak order makan pon siap gado2 dgn ifa.Muahahaha.Lawak gelerh.nak duduk pon leh gado,sbb dapat meje kechik so cemano nak gosip kalu meje kechik kan.So mcm geram.Last2 ada gak meje besar sbb dayah g larik2 rebut dgn sorang ciner.Lawak gelerh.Pastuh dgn ifa yg kepoh2 nak orderkan mee utk dayah.Bunguk gilerh!! Si dayah le terime je keadaan itu.Ifa order mee yg ada tomyam yg ada crabstick meat.Tak sodappp!!!! Mee kari aku je besh.Tapi mee kari ke mee minyak ek ifa??huhuhu.Kitorang pon nak tesh arr kan mee dayah yg xsodap tuh,sekali hirup je aku da wengggg~Ifa lagi ar teros pening sampai beli panadol.Kahkahkahkah.Budus gilerh!!!!Pasneh jgn makan menu pelik lagik!!!

Time tuh aku da rase sejuk2 badan n pening kepale sekali.Hermss.da xsedap badan.Tetibe seseme.Pastuh batuk.Takkanlah aku bejangket dgn adam!!Urghhh xleh jadik neh.Takper,kene psycho diri sendiri ckp sehat,sure pasneh sehat kan.


P/S: tapi kenape rase xsehat juge sekarang...................

6 comments:

adamLUBA said...

sebab kamu tak makan ubat!
dari semalam owang suwoh makan ubat..
pagi tadi pun dah suwoh makan ubat..
tp xnakk...huh!

gi maakaaaaannnn ceeeppaaaattt!!!

p/s: yana, pasal kunci tu, i dah kt penang baru sedar kunci tu ada dengan tody!
soory :(

emmetRaxor said...

makan ubat batuk pasti layan..
tambah plak ngan ubat selsema..
minom air coke..
baru boleh jadi buffelo soldier..
angkasa pon boleh sampai..
semalam adam telah mencubanya..
kelihatan ia berkesan dan tedo senyenyak2nya..
sampai mengigau..
hahahha..

p/s:mengigau tu tipu je sebab sayep pon makan gak..
layan kejap je terus hilang naik ke bulan..
siap nightmare lagi..

tiQsZiE HangSwa said...

wah adam n amet cam da jadik planggan tetap seyh blog ko

emm tuan direktor
masuk blog ko ko bayar bape?


hahahhakz

lilypark said...

yana pegi injek bontot sane~

yanasaja said...

adam: antibodi saye kuat.tgk saye sehat dulu sebelum kamu kan....

amet: amet mmg pandai buat cherite.mengadew!!pasneh kalau die yg demam pakse die makan ubat pulak!!xkire!!nak buat lagi brutal dari jage adam!

atiq: tuh ar.i notice too.Okeh ar pasneh aku private kan ar blog aku.Kite2 jeh bace.Adam n amet xleh masuk.Okeh.

ayed: Taket arrrr injek kat vontot!!!!!

p/s: korang punye name sume start with 'A'..............sgt sukeeeee!!!!heheheheh

emmetRaxor said...

A kan permulaan huruf..
memang sesuai la..
hohohohohoho..