Thursday, March 12, 2009

Atiqq dah Balekkkk

Tadi pagi bangun awal sbb nak anta atiq balek.Bus die kol 10pg.Aku mcm sedeh sgt.Hmm.I want to go home today too.Bangun2 check email jap,reply pe yg ptt n g mandi.

Muke budak excited nak balek


Muke budak xdapat balek awal.padahal lambat sehari jer.


Muke budak xkesah balek bile kot.Asalkan dapat makan.Ngee

Lame gak ar tunggu bus atiq.Bus maraliner selow...huuhuhu.Slalu ckp bas aku bas gagap kan.Neh bus ko plak driver tak reti bawak bus.Huhuhu.

By the way kan,ada story tau,time nak melangkah satu longkang kechek je neh kan,aku mcm tersilap langkah dan hampir tergelinchir lalu aku terus memeluk ayed dari belakang.Ngokk betol.Pastuh sume org tengok.Aku siap gelak bosar lagi kat situ.Malu dohhh!!!

And then,atiq sangat jahat.Die teros membuat satu konklusi.Kalau nak tawu baca belog die.Bongok gelerh atiq neh.Dah ar bus ko lembap!!!Huhuhuu

Aksi1-Si syaiton sedang post blog kutok aku.

Aksi2-Senyum sorang2 kutok aku.Dah ar cm anak keling dah!!!Huhuhuhu

Aku kan mcm demam terok gelerh kan.Nak benafas pon susah,pastuh dengan bau asap bas yg mcm laju je masuk dalam idong neh.Mmg sesak nafas sangat!!!

Taket idong ar!!!

Anak keling kampung kangar

Bus atiq ade ar lambat dalam 15min kot.Sampai je bas die kitorang teros naek atas tau.Pastuh pakcik bus tuh mcm marah sbb da lambt.Elehh die yg xreti bawak bus nak marah sbb lambat pulak.Ntahpape.Kitorang tata atiq dari bawah jer.Macam nak anta member g Jepun gituh.Erkk kenapa Jepun tetibe nehh??Ohh lupe nak bagitau atiq neh org kl,so kalo nak cakap die balek kampung pon mcm xsesuai sangat kan.Huhuhu..Kire atiq nak balek bandar ar.Ngeh2~

Aksi tata dari luar bus.Macam anta anak g PLKN pon ade gak.

Aku try nak seludup nak balek gak,tapi mcm xbejaye jer~

Muke atiq nk sedeh jer.Benchi dohh.Aku dah ar gembeng kuat nangesh.

Cepat ar malam jumaat.Aku nak balek!!!






4 comments:

lilypark said...

SApe kate aku takesah balek.. aku kesah taw.. sebab lec kesayangan atiq tuh la yang dah menyebabkan aku terbazir 1 hari.. kalo tak aku dah balik harini taw.. huhu nyampah tol.. kalo aku tawu tak dapar nak pinjam kamera tu aku pulang hari rabu.. cibai tol..

yana.. semalam awak gelak2 bile kite teringatkan orang tu jatuh time shooting.. sekaranag awak pulak yang kene.. cume awak untung mase awak jatuh awak boleh pegang saye.. len kali jgn gelak kan orang.. nanti awak yang kene balik.. hehe :D

yanasaja said...

ayed: berani kamu tikam belakang saye yer

adamLUBA said...

hahaha..
yana jatuh longkang ye!
ye ye ye ye!

tiQsZiE HangSwa said...

wah terharu ader pos pasal sayep