Friday, June 6, 2008

SAYE KAN ADA DUE DATE TAU

SO......hari sabtu depan ini iaitu bukan besok,saya ada dua date.Matilah saya.Satu dari die,satu lagi dari die.Aku pun pening sudah,yg pastinye date ini mengrequirekan aku nek putra.Hah amek kau mengrequire lagi tuzzz.Demmitlah,bilelah laki2 neh sume nak bekerje dan ada kete sendiri.Sorang xde lesen.Sorang lagi bnyk benor alasan2 yg aku malas nk dengar.Jadik aku nek putra juger.Duhh..laff lafff lafff lah kamu sumer.Me dont caree...I care ekceli.Nak nek kete,coz aku kalao da nek putra sure buat muke panjang sedepa tau sbb aku mmg xsuke.

Putra mmg ar laju dari KJ chepat je sampai KL Senral tapi xsuke dehhhh!!!!Sbb sorang tuh dari Sg Buloh,sorang tuh dari Bangi.Aku lah yg slalu sampai dulu,diorang sure ah lembap kan.Mcm pompuan,biler aku siap lambat sure kene sembur.Ntahpape.Berani lagi engkar cakap beta.Beta dahlah mudah murka.Aku senang je kan,ko kalo wat aku terase je teros majok xnak dating~nenenenene~Lagi sodap dok umah,leh makan meggi.uhukuhuk.

So sekarang neh aku da confuse nak kensel date sape dulu.Ades.Due2 saya suke dan mawu.Tapi saye nak date dgn yg Bangi dulu lah~yg Bangi xkasikg tgk wayang dgn Sg Buloh.Die kate jgn tgk wayang dgn laki len.APEKAH???? Dah tentu2lah si Sg Buloh tuh pon xkesah pon.Plus i dont mind pon kuar dgn sape2,kuar serentak lagi bagus,tapi mmg seronoklah nanti :D heeeeeeeee~


Isunye di sini adalah kene nek Putra.Semue tanak amek aku sb aku dok kat damansara.Chelake~

4 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

gelerh la ko.. ko neyh player atau pon minah curang? kehkehkeh.. sejak biler plak ko berkasih-kasihan dgn nama2 tempat neh? sg buloh la,bangi la.. kg baru xde kew? ulu pauh kew.. hahahahahah(gelak cm gelerh)

YanaSaja said...

ekekeke.aku rase mcm kewl je letak name tempat,jadik xyah org tanye dok mane ke hape.jadik org tahu!!!

wakakakak...xyah tawu name jer.name tempat pon cukop :D

tiQsZiE HangSwa said...

hahahha


cam la aku x taw sape kan


ko neh da berbaik ngn azri kah?cepat betol

n ko da kapel ngn alim ke?
cepat betol

huhu
aku x taw nak kate ap2,
jgn nanti aku dgr nanges lagi sudah

YanaSaja said...

manader kapel.sume aku xkapel.bebaik dgn azri yelah kot.tapi ntahlah.susa nak pecaye sume orang.yang penting hati aku terisi tidak kebosanan.

i need love