Wednesday, March 26, 2008

My Stoopid Report

Neh post aku dapat ilham dari tiq nye bloggy~ ahh demmit!!!!!!!!!!!

Kertas aku kosong lagi putih bersih okeh!!! Baru tulis tarikh jer..xyah ckplah da berape bulan aku x buat report, padahal xda keje pon..statlah sesi merepek dalam buku report sayer...neh sume salah dila sbb menakotkan aku malam tadi!!!


Dear GOD, give me ideas~ gimme gimme gimme more (nyanyi version britney k)

7 comments:

tiQsZiE HangSwa said...

keh3x dari ilham aku...
aku pong camtu gak nampak tu aku la tu tgh panjat repot yang berjela tak habes silan sunggo

sapa sokong aku yang patotnya buku bongok kaler biru tu diharamkan

sila jerit kuat2

YanaSaja said...

SAYERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

SAYER JUGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me-ya2 said...

oit mana boleh buku log tuh diharamkan???????

aku le org yg 1st akan mengaruk nanti.

ni misti kes malas nk tulis buku log.

yana, ko jgn..ni baru semester ke4.

dont drop my waterface ek..

hehe

shygurl said...

oiii suruh tulis buku log pn malas, tp kalau online ym 24 jam kt opis buleh plak noo...

siap hampa semua bila bukak sem dpn...

tiQsZiE HangSwa said...

wahahah
cemana 2 lec bly ader kat sini huhu
kak suria ngn cik zai

YanaSaja said...

HAR HAR HAR...MATI GUE~ saye tulis lah buku log...:-( isk isk isk...buat dgn penoh bersunggoh2 lagi walaupun hanye 3 line sahajer....

tolong tolong kenape ada lecturer kat sinik!!!!!