Saturday, March 29, 2008

My Day with Loved Ones

Saye sangat HAPPY~ Walaupun hujan dan penat dan seluar jeans ngok ngek aku neh menyebabkan kegatalan di bahagian ****** ahahaha..tapi saya tetap HAPPY~
Beshnyeeee kuar dgn family~

Aku akan update pics later k...need sum sleep~

Btw tadik saya nampak neh kat kedai, lalu saya pon rembat....

I hope performance diorang kat UK berjalan dgn lancar~

Malam neh aku upload pics~need to rest....bubye~

4 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

yana sgt sengal.. shopping x hengat kwn.. wakakak~

lilypark said...

waaah...bli magazine rottw...peeewiiit!!! boleh la saye meminjam~

tiQsZiE HangSwa said...

tlg la gatal kat tuttttttttt pon nak tulis
saya paham awak nak popilariti cam bagos je
sekarang saya tak kisah saya tak nak di tindas

YanaSaja said...

serius woohh..gatal gelerh..ko xtawu tut katner..aku gatal kat peha lah ngok!! buntut ku sekalik..ko jgn igt kawasan yg bebukan pulak~