Friday, March 28, 2008

My Bloggy?


MY BLOGGY...Suke hati sayelah...tiz is sort of like a public diary okeh..WHEN WE SAY PUBLIC, DAT MEANS PUBLIC CAN READ AND COMMENT EVERYTHING WHICH I DONT MIND AT ALL.

So pada sape2 yg mcm kechik ati or terase ati or terase bende neh ditujukan kepada anda, tolong bace betul2 yer.. SELAGI I DONT WRITE UR FULL NAME SO XYAH NAK CAKAP2 BELAKANG OR DEPAN. I AM A HACKER~


P/S: Sape2 nak buku blog for dummies nanty saya kasik pinjam okeh..har har har..
takat blog kat frenster xyah nak kecohhhhhhhhhh~ryte now i will play DIRTY but SMART...

9 comments:

tiQsZiE HangSwa said...

sedap la lagu tu pas kat aku..
berani nya kamu wat post begitu~
im the blackstabber
saya dulu penah kutuk yana dan saya mengaku~
besssss!

YanaSaja said...

ko mmg suke dengki aku..aku dah ler muke kesian pon org nak kutuk...apalah kamu kartika...

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

wakakakka.. sunggo bagus ko yana..

'kalo dpt tumbok muka dorg,sedap sial..'

ayat cm bdk2!! kalo nk tumbok,tumbok btul2 ah!! men ckp2 blakang lak!

tiQsZiE HangSwa said...

hidup penoh bermakna bila saya kutuk yana dan yana tahu

guess what hubungan kami semakin intim hahahahaha

celako nyer atiqah
aku ialah seorang orang yang tak bly detek
ingat pendrive ap

YanaSaja said...

Aku maseh WATAK UTAMA okeh~ me likeee~~~

lilypark said...

oooh.. makin panas kolum ni eyh... uhuhuh...mentang2 la aku dah kame x bukak blog nih...maken panas membara~ kehkeh..well aku setuju ngn koyana!! gogoyana!!!

shygurl said...

sy juga suka mengutuk yana.. dia suka menyusahkan sy.. dia sgt mengada2 sbb nk tukar tmpt li..

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

hak hak.. lec kamu sudah bersuara la yana.. watch out!!

p/s : yana mmg mngada2!! seronok kutuk ko neyh yana.. hahah

YanaSaja said...

Alamek cik zai neh~kantoi sudah sayer saye nak tukar tempat LI...aiayayai~ehehehe :D

Tapi sape2 yg nak kutuk tuh small matter sbb saye kutuk org n org kutuk sayer jadik fair n square...

im cOOL~